Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Sarah van Soelen doet ‘een Bridget’: ze houdt nú al van haar schoonmoeder Rachel (én da’s wederzijds)

Sarah van Soelen doet ‘een Bridget’: ze houdt nú al van haar schoonmoeder Rachel (én da’s wederzijds)

Sarah van Soelen doet ‘een Bridget’: ze houdt nú al van haar schoonmoeder Rachel (én da’s wederzijds)

Nog geen maand na de breuk met Monique Westenberg  eind 2019 bleek het al dikke mik tussen André Hazes’ nieuwe vlam Bridget Maasland en zijn moeder, Rachel Hazes. De twee “hielden al van elkaar”, biechtte de presentatrice (46) destijds dolenthousiast op in RTL Boulevard. Nu lijkt ook André’s nieuwe liefde, influencer Sarah van Soelen, binnen mum van tijd een innige band met haar schoonmoeder te hebben opgebouwd.

Sarah en Rachel

Op Moederdag wijdde André (27) een post aan zijn moeder, maar deelde Sarah (25) in haar Instagram Stories ook een soort liefdesverklaring aan Rachel (51). Bij twee foto’s van hen samen schrijft Sarah aan Rachel: “Fijne moederdag! Ik hou van je”, met daarbij een rood hartje. Dat Rachel Sarah ook waardeert, blijkt wel uit haar reacties onder Sarah’s posts. Onder de laatste – een zoenfoto van Sarah en André met het bijschrift “jij bent mijn happy place” – laat ze twee hartjes achter.

‘Geweldige zoon’

André wenste Rachel – met wie hij jarenlang geen contact had – op Moederdag een fijne dag bij een reeks foto’s van hem en zijn moeder door de jaren heen. Daarop reageerde Rachel: “Dankbaar dat jij in mijn leven bent, schat. Jij bent een geweldige zoon om moeder voor en van te mogen zijn.”

Relatie André en Rachel beter dan ooit?

Op haar eigen Instagram deelde Rachel enkel een foto van haar en André – Roxeanne, met wie er momenteel fikse ruzie is – werd doodgezwegen. Daarbij prijsde ze André met veel uitroeptekens en vraagtekens de hemel in. “Lieve schat, heb ik jou vandaag al gezegd dat ik heel veel van je hou!!?? Heb ik jou vandaag al gezegd dat ik ongelooflijk trots op jou ben!!!??? Heb ik vandaag al gezegd dat ik er onvoorwaardelijk voor jou ben!!!??? Heb ik jou vandaag al bedankt dat jij in mijn leven bent!!!???”, gevolgd door een hart-emoji. Onder de post schrijft André “ik hou van je, mam” en laat Sarah op haar beurt twee hartjes achter.

Lees ook
André Hazes wilde uitleg over digitale uithaal van Rachel naar Roxeanne

Rachel en haar schoondochters

André heeft ditmaal dus een vrouw – eindelijk iemand van zijn eigen leeftijd – naar zijn moeders hart gescoord, zo blijkt. Ook met Bridget kon Rachel het dus ook goed vinden; zelfs na de breuk tussen haar en André hielden de twee contact. Dat Rachel de moeder van haar kleinzoon, Monique Westenberg (43), echter tien keer niks vond, is nooit een geheim geweest. Na de schokkende showbizzbreuk half maart bleek dan ook dat Monique op weinig sympathie van haar schoonmoeder kon rekenen. Een week later sneerde ze zelfs openlijk naar Monique. Drie weken nadat André Monique verliet, biechtte hij op tóch meer dan vrienden te zijn met Sarah.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ????? ????????? (@sarahvansoelen)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes)

Bron: De Telegraaf | Beeld: Peter Smulders