Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Plastisch chirurg ‘schrikt’ van uiterlijk Sarah van Soelen: ‘Haar jukbeenderen zijn extreem’

Plastisch chirurg ‘schrikt’ van uiterlijk Sarah van Soelen: ‘Haar jukbeenderen zijn extreem’

Plastisch chirurg ‘schrikt’ van uiterlijk Sarah van Soelen: ‘Haar jukbeenderen zijn extreem’

Nadat de breuk tussen André Hazes (27) en Monique Westenberg (43) bevestigd was, haalde de zanger al gauw de 25-jarige Sarah van Soelen aan als zijn grote steun. Sindsdien dropt hij niet alleen hints dat hij bij de influencer de liefde heeft gevonden, maar houdt de blondine de gemoederen ook flink bezig met haar uiterlijk.

Plastische chirurgie Sarah van Soelen

Het is geen geheim dat Sarah van Soelen weleens een bezoekje heeft gebracht aan de plastisch chirurg. Op foto’s van vroeger en nu is duidelijk te zien dat de influencer het een en ander aan zichzelf heeft laten sleutelen.

‘Ik schrik ervan’

Cosmetisch arts Robert Schoemacher schuift aan in de Shownieuws-podcast om te praten over plastische chirurgie bij jonge sterren, waar al snel Sarah’s naam valt. Presentator Bart Ettekoven vraagt of hij kiekjes van André’s nieuwe liefde heeft gezien. “Ja, ik heb inderdaad foto’s van een tijdje geleden gezien en foto’s van nu”, antwoordt hij. “En dan schrik toch wel even.”

Extreem Amerikaanse toestanden

De cosmetisch arts ziet op foto’s van Sarah’s gezicht dat er wel erg veel fillers zijn gebruikt. In haar lippen bijvoorbeeld, al vindt hij dat niet het extreemst. “Veel jonge vrouwen laten dat tegenwoordig doe, dus daar kijk ik ook niet zo van op en vind ik er ook niet extreem uitzien.” Dokter Schoemacher schrikt vooral van een ander deel van haar gezicht. “Wat ik wel extreem vind, zijn haar jukbeenderen. Daar zijn behoorlijk wat fillers in gegaan en dat vind ik op extreem Amerikaanse toestanden gaan lijken.”

Lees ook
Monique geeft opmerkelijke verklaring over nog steeds dragen van André’s verlovingsring

Niet mooi

Bart vraagt of hij het vooral zo extreem vindt vanwege haar jonge leeftijd van 25 jaar. “Ongeacht de leeftijd vind ik het niet mooi, als het zoveel is”, verklaart dokter Schoemacher. “Ik snap ook die artsen niet die het erin spuiten. Dat zou ik nooit gedaan hebben.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ????? ????????? (@sarahvansoelen)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ????? ????????? (@sarahvansoelen)

Bron: Story.nl | Beeld: Peter Smulders, Instagram