Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Sarah van Soelen over plastische chirurgie: ‘Ik deed te veel aan mijn uiterlijk om mijn onzekerheid te verbergen’

Sarah van Soelen over plastische chirurgie: ‘Ik deed te veel aan mijn uiterlijk om mijn onzekerheid te verbergen’

Sarah van Soelen over plastische chirurgie: ‘Ik deed te veel aan mijn uiterlijk om mijn onzekerheid te verbergen’

Sarah van Soelen is niet vies van wat botox of fillers, ze laat dan ook regelmatig iets veranderen aan haar uiterlijk. De influencer pronkt vervolgens graag met haar volle, opgespoten lippen en slanke lijf op Instagram. Al heeft Sarah wel spijt van een aantal van haar cosmetische ingrepen.

Uiterlijk Sarah van Soelen

Sarah van Soelen maakt er geen geheim van dat ze haar lippen laat opspuiten. Maar dat is niet het enige wat de ex/niet-ex van André Hazes heeft laten doen aan haar uiterlijk. Zo heeft Sarah ook een borstvergroting gehad. Waarom ze zoveel aan haar uiterlijk heeft laten sleutelen? Aan Beau Monde vertelt ze dat dit kwam door haar onzekerheid. “Toen ik niet lekker in mijn vel zat, deed ik te veel aan mijn uiterlijk om mijn onzekerheid te verbergen. Dat pakte alleen niet zo goed uit.” Zo had Sarah fillers in haar jukbeenderen, die ze later weer heeft laten verwijderen.

Sarah realiseerde zich dat ze moest stoppen met het veranderen van haar uiterlijk, omdat ze zich er niet beter door ging voelen. Maar Sarah is nog niet definitief klaar met cosmetische chirurgie. “Wel heb ik mijn borsten laten doen en ik laat de rimpels in mijn voorhoofd weghalen. Nu ik zelfverzekerder ben en niet meer onzeker word van perfecte plaatjes op Insta, hoef ik niet meer zoveel aan mijn uiterlijk te sleutelen. Ik ben eindelijk tevreden met mezelf”, zegt ze hierover.

Tekst gaat verder onder de foto.

Lees ook
Zou het echt? Geruchten gaan dat Sarah van Soelen de nieuwe Bachelorette wordt

Roddels

Sarah van Soelen vertelde ook aan Beau Monde dat ze het lastig vond wat de media allemaal over haar schreef de afgelopen maanden. “Ik zou liegen als ik zeg dat het me niets doet, want ze proberen me kapot te maken. Ze vergeten dat ik een mens van vlees en bloed ben. Ik vind het prima als je schrijft dat ik lelijke opgespoten lippen heb, maar ga niet lopen lullen dat ik een terugval heb gehad en met Dré aan de coke zit.”

Sarah kampte zelf met een drugsverslaving, maar is gelukkig al twee jaar clean. Ze hoopt dat ze met haar verhaal andere mensen kan helpen. “I’ve been there en ik weet: dit is niet de manier, het voegt niets toe, je vernielt jezelf. Een verslaving kan er bij iedereen in sluipen. Belangrijk daarbij is hoe je met problemen omgaat. Stop je negatieve ervaringen weg en probeer je jezelf te verdoven? Of zie je onder ogen wat je dwarszit?”.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress