Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Sarah van Soelen is er klaar mee: ex André Hazes wil niet meer meewerken aan documentaire

Sarah van Soelen is er klaar mee: ex André Hazes wil niet meer meewerken aan documentaire

Sarah van Soelen is er klaar mee: ex André Hazes wil niet meer meewerken aan documentaire

André Hazes en Sarah van Soelen zijn al een aardige tijd uit elkaar. Toch kunnen de twee elkaar nog niet helemaal loslaten. Er is momenteel namelijk een conflict over de Videoland-documentaire van André. Sarah is er klaar mee en wil niet meer meewerken.

Er wordt momenteel hard gewerkt aan de documentaire van André Hazes, genaamd Crossroads. In de docu nemen we een kijkje in zijn turbulente leven. Sarah van Soelen, die al maandenlang zijn ex is, komt ook voor in de documentaire. En daar is nu gedoe over.

Sarah is er klaar mee

Patty Brard liet in Shownieuws weten dat ze met Sarah heeft gesproken over de documentaire. Zij en haar familie zijn namelijk ook gefilmd door het camerateam van André. Maar Sarah wil helemaal niet meer in de documentaire worden getoond.

“Sarah vertelde me dat ze door een assistent van de directrice is gebeld en dat beloofd wordt haar en haar familie de beelden te laten zien van tevoren, voordat de docu op zender gaat. Sarah en haar familie vinden dat nog niet echt genoeg”, legt Patty uit.

Volgens Patty heeft Sarah het recht om niet in de docu getoond te worden. Zij en haar familie hebben namelijk géén quitclaim getekend. Daarom heeft ze geen toestemming gegeven om zichtbaar te zijn in de documentaire.

Lees ook
Sarah van Soelen geeft haar mening over foto’s André en Monique: ‘Daar pas ik voor’

Documentaire van André

In Crossroads zullen beelden worden getoond van André toen hij nog wel een relatie had met Sarah. Sarahs familie zou ook meerdere malen in beeld komen, maar dat willen ze niet meer.

André en Sarah zijn vorig jaar niet heel goed uit elkaar gegaan. Het was een moeilijke periode voor Sarah en daarom wil ze niet meer meewerken. De vraag is wat er dan nog overblijft van de documentaire, als de tumultueuze relatie van André en Sarah er niet in voorkomt.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Brunopress