Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Sarah van Soelen spreekt haters aan bij sexy bikinifoto: ‘Het maakt me niet uit wat je van me denkt’

Sarah van Soelen spreekt haters aan bij sexy bikinifoto: ‘Het maakt me niet uit wat je van me denkt’

Sarah van Soelen spreekt haters aan bij sexy bikinifoto: ‘Het maakt me niet uit wat je van me denkt’

Terwijl André (27) liet weten blij te zijn in een lege Kuip zonder ‘zeikende mensen’ te mogen spelen en moeder Rachel vol gas de aanval inzette tegen AD-columnist Angela de Jong, trekt André’s nieuwe liefje Sarah van Soelen (25) zich weinig aan van alle kritiek die zij en de rest van haar schoonfamilie de laatste tijd over zich heen krijgen. Althans, ze schrijft dat het haar niks doet bij een bikinifoto die zo van één van de Kardashians had kunnen zijn.

Kritiek op relatie

Sarah poseert in de brandende zon, en rekent met de Instagrampost af met de kritiek die ze krijgt sinds ze een relatie heeft met de bekende volkszanger, wiens nieuwe single en schnabbel niet bij iedereen in de smaak valt. “Het maakt me niet uit wat je van mij denkt. Ik denk zelfs helemaal niet aan jou”, spreekt ze subtiel alle haters aan.

Knap

De influencer, die haar reacties voor slechts een beperkt aantal volgers beschikbaar heeft gemaakt, krijgt veel complimenten. “Mijn god, kun je nog knapper worden?”, vraagt een Instagramvolger zich af. “Killer body!”, reageert een ander. In haar Instagram Stories deelt Sarah dat ze de afgelopen tijd aan een gezonde levensstijl werkt. De blondine laat calorierijk eten zoveel mogelijk staan en gaat regelmatig naar de sportschool om te trainen, iets waar haar nieuwe liefde André overigens ook niet vies van is.

Donkere wolken

Toch zullen Sarah en André wel degelijk balen van alle kritiek, zeker gezien de gevolgen daarvan. In een openhartig interview in Veronica Superguide viel onlangs te lezen dat André en Sarah na de bekendmaking van hun relatie enige tijd dag en nacht beveiliging nodig hebben gehad, nadat er via de mails dreigementen binnengekomen waren. Vooral op Facebook, Instagram en Twitter kregen André en Sarah er van langs pal na André’s breuk met Monique. Dat zal hen niet in de koude kleren gaan zitten.

De volle laag

De twee kregen de volle laag, zonder dat het publiek werkelijk wist wat er aan de hand was geweest, meende de zanger. Dat André het binnen zijn turbulente relatie met Monique weleens een stuk moeilijker zou kunnen hebben gehad dan de buitenwereld kon weten, speelde daarbij een rol. Gelukkig lijken de twee nu in iets rustiger vaarwater te zitten, maar is het nog steeds enkel Monique die op steun en support van het publiek kan rekenen.

Lees ook
André Hazes (alweer) onder vuur en Kruidvat vangt de klappen: ‘Mag ik een teiltje?’

Samenwonen

Onlangs werd bekend dat de zanger in de Rotterdamse wijk Hillegersberg een appartement heeft gekocht, waar hij deze zomer met Sarah intrekt. Met Monique – met wie hij zoontje André jr. (4) heeft – onderhoudt André intussen – naar eigen zeggen – weer een prettig contact. Zij wonen op steenworp afstand van het nieuwe stulpje van de zanger.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ????? ????????? (@sarahvansoelen)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ????? ????????? (@sarahvansoelen)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ????? ????????? (@sarahvansoelen)

Bron: STORY | Beeld: Peter Smulders