Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Beeld zegt meer dan 1000 woorden: bevestigt Sarah van Soelen hiermee haar relatie met André Hazes?

Beeld zegt meer dan 1000 woorden: bevestigt Sarah van Soelen hiermee haar relatie met André Hazes?

Beeld zegt meer dan 1000 woorden: bevestigt Sarah van Soelen hiermee haar relatie met André Hazes?

Het was nog maar net bekend dat André Hazes (27) en Monique Westenberg (43) hun verloving hadden verbroken, of de zanger liet alweer de naam van een andere vrouw vallen: Sarah van Soelen. Bij haar vond André veel steun en een toekomstige relatie sloot hij dan ook niet uit. Maar… the future is already now, zo bleek toen de Hazes-telg afgelopen dinsdag aan tafel schoof in ‘BEAU’. Hij gaf toe wel ‘echt gek’ te zijn op de 25-jarige influencer. Inmiddels lijkt zij hun liefde óók bevestigd te hebben.

André en Sarah een setje?

In haar Instagram Stories heeft Sarah een veelzeggend plaatje gedeeld. Het is dan misschien niets meer dan een wit vlak met daarop een hartje, maar daarmee lijkt ze meer dan duizend woorden te zeggen. Zou ze hiermee haar relatie met André bevestigen?

‘Echt gek op dat meisje’

In zijn talkshow kon Beau van Erven Dorens (50) het dinsdag niet laten om te vragen naar het turbulente liefdesleven van André. Hij begon subtiel met een foto van André en de vader van Sarah. “Is dit een hele goede vriend, of is dit je nieuwe schoonvader?”, vroeg de presentator. André probeerde nog een soort van veilig te antwoorden: “Dit is zéker een hele goede vriend en… ik kan het ook erg goed vinden met z’n dochter, ja”. Beau pakte meteen door: “Dus dat is dan de nieuwe liefde?” Dan kan André er haast niet meer onderuit en geeft hij (omdat hij “geen leugenaar wil zijn”) stamelend toe. “Eh, eh, ja, ja. Nee, ja, ik ben wel echt gek op dat meisje, ja.”

Lees ook
Met of zonder André: ‘zussen’ Monique en Roxeanne gaan nog steeds samen op pad en hebben grote plannen

Breuk

Op 10 maart werd bekend dat André en Monique Westenberg definitief een punt achter hun relatie gezet hadden en dat hun verloving van de baan was. De bom barstte op de Nederlandse Antillen, daar waar de zanger en Monique elkaar een jaar eerder juist hervonden na André’s kortstondige avontuur met Bridget Maasland. Het gerucht gaat dat Monique daar André’s tweede telefoon ontdekte. Eenmaal thuis vertrok André meteen uit de gezinsvilla en haastte zich direct naar Sarah, met wie hij sindsdien samen in een appartement woont.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: ANP