Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Sarah van Soelen laat zich uit over André Hazes: ‘Ieder zijn eigen weg’

Sarah van Soelen laat zich uit over André Hazes: ‘Ieder zijn eigen weg’

Sarah van Soelen laat zich uit over André Hazes: ‘Ieder zijn eigen weg’

De media raakt maar niet uitgepraat over het (liefdes)leven van André Hazes en Sarah van Soelen. De zanger heeft namelijk nog niet officieel bevestigd dat het uit zou zijn tussen de twee. Maar Sarah liet gisteravond via Instagram weten dat ze elkaar “rust gunnen”. Probeert de influencer met haar bericht iets duidelijk te maken?

Relaties

De zanger heeft niet stilgezeten na de “breuk” met Sarah. De geruchten zeggen namelijk dat hij een korte liefdesperiode heeft gehad met jeugdvriendin Anne Rose Zonneveld. En dat André nu (tijdelijk) bij de moeder van zijn zoon, Monique woont. André en Sarah hebben nooit het einde van hun relatie officieel naar buiten gebracht. Maar nu laat Sarah zich voor het eerst uit over haar ex via Instagram.

Bericht Sarah

Sarah’s volgers konden gisteravond vragen aan haar stellen via Instagram. Zo vroeg iemand waarom ze de vragen over André niet beantwoordt. Hierop reageerde ze: “Wederzijds respect naar elkaar toe hebben en elkaar rust gunnen.” Ook schreef ze de woorden “ieder zijn eigen weg”. Medialand concludeert hieruit dat het stel definitief uit elkaar is.

Lees ook
Is André weer terug bij ex Monique?

Verwijderde foto’s

André had al snel zijn digitale sporen met de influencer verwijderd. Dit was opvallend omdat Sarah in Beau Monde sprak van een pauze tussen de twee, maar blijkbaar dacht de zanger daar anders over. Extra pijnlijk voor Sarah was dat Monique wel een plekje op het Instagram-account van André wist te behouden. Maar inmiddels heeft Sarah ook haar foto’s met André verwijderd.

Tot nu toe houdt André nog zijn mond over zijn breuk met Sarah. De focus van de zanger ligt momenteel vooral op het herstel van zijn burn-out en neemt hier zijn rust voor.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL nieuws | Beeld: BrunoPress