Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Sarah Chronis openhartig over haar relatie met Kay én haar kinderwens

Sarah Chronis openhartig over haar relatie met Kay én haar kinderwens

Sarah Chronis openhartig over haar relatie met Kay én haar kinderwens

Een vaste rol in ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’, met haar vriend in een nieuwe serie spelen én ‘Wie is de Mol?’ winnen; 2019 kan voor actrice Sarah Chronis (32) niet meer stuk. In Flair vertelt ze over haar – nu al – succesjaar én doet ze een boekje open over haar relatie met Kay Greidanus. Zijn de twee toe aan een volgende stap?

De afgelopen maanden kon ze het volgende aan haar cv toevoegen: een nieuwe gastrol in GTST, samen met Kay, in de televisieserie Nieuwe Buren spelen, en dus WIDM winnen. Dat ze won was overigens best fijn, want ze is niet van meedoen voor de lol. Als je meedoet wil je winnen. En als het nodig is, kan ze ook nog een behoorlijk potje liegen. “Het is best erg om over jezelf te zeggen, maar het is me goed afgegaan. Ik had er ook lol in, terwijl ik eerlijkheid en eerlijk zijn heel belangrijk vind.”

Nadat je van de middelbare school kwam heb je in de soap ‘Onderweg Naar Morgen’ gespeeld, ben je met je gastrol in ‘GTST’ weer terug op het soap-nest?

“Enorm! Het voelde gewoon nostalgisch, en ik ben pas 32, haha! Er zit 15 jaar tussen beide soaps, maar grappig genoeg is er niet zo heel veel veranderd. Veel collega’s ken ik nog van Onderweg Naar Morgen, maar ook de manier van werken, de callsheets, het snelle schakelen: alsof ik niet was weggeweest. Ik beleefde het als thuiskomen, best gek.”

Jij en Kay spelen samen in de nieuwe serie ‘Nieuwe buren’, hoe is dat?

“Dat is dus heel leuk, want we hadden nog niet eerder samen gespeeld. Omdat we een heftige verhaallijn hebben die ver van ons afstaat, vooral van Kay – in de serie ben ik hoogzwanger en hij moet daar niets van hebben – was het voor ons even zoeken. En dan is het fijn dat je elkaar goed kent, dat dat vertrouwen er al is. We konden daarom ook vrijer met elkaar uitzoeken hoe dat er dan precies uit moest zien. We confronteerden elkaar ook sneller. Dat zouden we met een andere tegenspeler misschien minder snel durven doen. Wat ik vooral heel leuk vond, is dat ik hem nog beter heb leren kennen. Hoe hij op de set is, hoe hij zich voorbereidt, hoe hij een scène benadert. Ik ben ook echt trots op wat we hebben neergezet, hoe we onze rollen hebben gespeeld.”

Jullie zijn 6 jaar samen, wat is er zo leuk aan hem?

“Naast dat hij ontzettend lief en zorgzaam is, is hij ook mijn rustpunt. Ik ben druk, snel afgeleid, wispelturiger. Ik lijk op mijn moeder. Mijn vader is voor haar haar rots, zoals Kay dat voor mij is. Wat heel fijn is, is dat we elkaar ook de vrijheid geven. En dat is niet per se seksuele vrijheid, maar elkaar dingen gunnen. Wil je dit doen? Ga je gang. We hebben allebei een eigen leven. We zijn samen heel gelukkig, maar ook zonder elkaar is dat geluk er. We hebben beiden leuk werk, komen uit een liefdevol gezin, we zijn niet verantwoordelijk voor elkaars geluk, want dat was er al.”

Lees ook
Knap koppel! Zo ziet de vriend van Sarah Chronis eruit

Je zus is er getrouwd, je broer trouwt deze zomer, wordt er nu naar jou gekeken?

“Nee, eigenlijk niet. Ik ben ook echt anders daarin. Ik heb wel een zwak voor het traditionele, maar ik ben ook heel rebels. Het staat me bijvoorbeeld een beetje tegen dat je elkaar dan de rechterhand moet geven. Hoezo? Waarom de rechterhand? En dan zeg je ‘ja’ en dan ben je getrouwd. Maar zo’n woord slaat toch nergens op? Daar zit niks liefdevol in. Ik zou dan liever een heel romantisch liefdesfeest willen geven, dat je heel mooie woorden naar elkaar uitspreekt. Daarmee verbind je je meer dan een zakelijk ‘ja’. Maar ja, ik ben wispelturig genoeg om dan toch heel traditioneel te trouwen, haha. Dus zeg nooit nooit. In de kern ben ik natuurlijk al met Kay verbonden, we zijn samen, hij is de liefde van mijn leven. Ik zou het heerlijk vinden om met hem naar een boerderij te verhuizen en ik wil ook heel graag moeder worden. Maar ik heb geen haast. Het leven komt zoals het komt, zoals is het eigenlijk altijd al gegaan.”

Het hele interview met Sarah lees je in Flair 20. Deze editie ligt vanaf woensdag 15 mei in de winkel. Wil je ‘m liever laten bezorgen? Bestellen kan hier