Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Sanne Vogel deelt mierzoete foto van tweeling (vijf maanden): ‘Wat een leven’

Sanne Vogel deelt mierzoete foto van tweeling (vijf maanden): ‘Wat een leven’

Sanne Vogel deelt mierzoete foto van tweeling (vijf maanden): ‘Wat een leven’

Sanne Vogel (35) beviel eind vorig jaar van een tweeling. De actrice geniet met volle teugen van haar zoontje en dochtertje en deelt dan ook een zoet kiekje van haar kleine spruiten.

Tweeling Sanne Vogel

De twee liggen naast elkaar en kijken guitig de camera in. “De hele dag lachen en en brabbelen en gillen en rare krolse katten geluiden maken en elkaar vingers afsabbelen en aan mijn haren trekken en de benen in de lucht gooien en vechten tegen de slaap om vervolgens toch in slaap vallen”, schrijft Sanne bij het lieve plaatje. “Wat een leven. #twins #tweeling.”

Schattig

Haar volgers vinden het tafereel dan ook maar wat schattig. “Coole outfitjes”, laat collega-acteur Patrick Martens weten. Sanne kan zich daar alleen maar bij aansluiten: “Joh, die twee zijn zo hip. Ik moet echt mijn best doen om ze een beetje bij te benen met mijn outfits.” Ook spotten mensen wel de gelijkenis met haar en haar partner Melchior. “Wat lief. Loewy lijkt op je man en Bella heeft iets van jou! Prachtig!”, is te lezen.

De tekst gaat verder onder de foto.

Jankend van geluk

Vorig jaar juli maakte Sanne bekend zwanger te zijn van de tweeling. Het jaar ervoor verloor ze haar kindje, na vier maanden zwangerschap. Op 28 december werden deze twee wolkjes gezond en wel geboren. Sanne kon meteen haar geluk al niet op. “Melchior en ik staan soms minuten samen jankend van geluk (en vermoeidheid) in de wiegjes te staren. Damn, wat een canon van liefde! Ik blijf voorlopig nog even een tijd offline om ons te verschuilen in dit liefdesnest”, schreef ze bij een post begin januari, waarin ze aankondigde even van de social media-radar te verdwijnen.

Lees ook
Geëmotioneerde Sanne Vogel neemt afscheid van geliefde Meneertje: ‘Huis is leeg zonder jou’

Pittige bevalling

Bij een post waarop Sanne buiten te zien is met haar tweelingwagen, gaf ze antwoord op de vraag hoe het gaat. Daarbij liet ze weten dat het geen gemakkelijke bevalling was. “Het gaat hartstikke goed. De baby’s zijn heel erg lief en slapen en groeien goed”, begon Vogel. “Tot nu toe kunnen we best redelijk om gaan met de gebroken nachten. Ik moet fysiek nog wel flink herstellen. Na een inleiding van drie dagen, werd het helaas een keizersnede en dat is fysiek best pittig. Melchior heeft gelukkig genoeg vrij genomen zodat we deze opstart echt met zijn tweeën kunnen doen, wat heel waardevol is. Ik had het fysiek in mijn eentje niet gekund. Daarnaast krijgen we ontzettend veel hulp van lieve vrienden en familie en hebben we ons echt goed kunnen voorbereiden op deze periode dankzij het boek O jee, het zijn er twee.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Wat een heerlijke zondag was dit!!! Met de wagen in de tram en stukje wandelen naar @meneernieges voor een uitgebreide Sunday Brunch met mijn lieve broer en zwager, de peetooms van Loewy en Bella. Meneer Nieges is trouwens echt een baby vriendelijke plek, met genoeg ruimte voor een tweelingwagen, verschoon mogelijkheid en ze warmen je fles au bain Marie op. Gaat een nieuwe wereld voor ons open 🙂 Bedankt voor alle lieve berichtjes die jullie sturen. Vaak de vraag hoe het gaat: Het gaat hartstikke goed. De baby’s zijn heel erg lief en slapen en groeien goed. Tot nu toe kunnen we best redelijk om gaan met de gebroken nachten. Ik moet fysiek nog wel flink herstellen. Na een inleiding van drie dagen, werd het helaas een keizersnede en dat is fysiek best pittig. Melchior heeft gelukkig genoeg vrij genomen zodat we deze opstart echt met zijn tweeën kunnen doen, wat heel waardevol is. Ik had het fysiek in mijn eentje niet gekund. Daarnaast krijgen we ontzettend veel hulp van lieve vrienden en familie en hebben we ons echt goed kunnen voorbereiden op deze periode dankzij het boek ‘O jee, het zijn er twee’ van @mylittledutchdiary Voor alle tweelingouders in spe… een echte aanrader. Einde baby update 🙂 #tweeling #twins #twinmom #brunch #bugaboodonkeytwin #amsterdam #kraamtijd #babys #jongenmeisjetweeling

Een bericht gedeeld door Sanne Vogel (@sannevogel) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Vandaag zijn we precies twee weken in quarantaine. We willen het zekere voor het onzekere nemen. We willen niet doodziek voor twee baby’tjes hoeven zorgen, we willen niet dat zij ziek worden en we willen al helemaal niet onze lieve ouders besmetten. Melchior werkt vanaf de keukentafel en ik zorg voor de kindjes. Mijn verlof zou vandaag aflopen en ik zou eindelijk weer aan het werk gaan. Maar al mijn klussen staan on hold en nu we hulp qua oppassen niet kunnen aannemen staan we er echt alleen voor. Dat is zwaar, dat geef ik toe en ik mis mijn ouders, schoonouders, mijn broer en zwager en lieve vrienden die voorheen zo vaak kwamen helpen en knuffelen. Maar het is tijdelijk en we hebben elkaar, de liefste baby’s die je je kan wensen, een gezellig huis en drie lieve katten. Mijn hart gaat uit naar alle mensen die nu alleen zitten, de ouderen die voor hun veiligheid gescheiden zijn van hun familie zoals bij mijn moeder op haar werk. Maar ook naar de mensen in vluchtelingenkampen en de daklozen en naar al die mensen in de zorg die zo hard aan het werk zijn. Wat moet het zwaar zijn om te vechten tegen een onzichtbare vijand, om zoveel mensen te zien sterven. Dan is voor twee baby’s zorgen en tijdelijk in afzondering leven een eitje… #homesweethome

Een bericht gedeeld door Sanne Vogel (@sannevogel) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Mijn Valentijns!!!! Met de allerliefste mensjes op de foto! ❤️ Toen ik erachter kwam dat ik zwanger was van een tweeling, apte ik meteen naar @plaatjesvanluka we werkten een paar jaar geleden samen aan de film ‘Brasserie Valentijn’, die ik regisseerde en waar zij in het art departement zat. Ik had op haar insta gezien dat ze net een tweeling had gekregen. Een jongen en een meisje, dus kon meteen een heleboel vragen aan haar stellen. Deze week kwam ze op kraambezoek met vegan broodjes, taartjes, een plantje die ze nog had bewaard uit de film, met mutsjes die haar tweeling niet meer paste, met twee helpende handen, tweelingmoeder tips en haar camera waarmee ze o.a. dit familieportretje schoot. Thanx lieve Luka! P.S. Brasserie Valentijn is best een geschikte film om te kijken op Valentijnsdag 🙂 #familie #portraitphotography #twins #tweeling #jongenmeisje #valentijnsdag #film

Een bericht gedeeld door Sanne Vogel (@sannevogel) op

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress, Instagram