Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Geëmotioneerde Sanne Vogel neemt afscheid van geliefde Meneertje: ‘Huis is leeg zonder jou’

Geëmotioneerde Sanne Vogel neemt afscheid van geliefde Meneertje: ‘Huis is leeg zonder jou’

Geëmotioneerde Sanne Vogel neemt afscheid van geliefde Meneertje: ‘Huis is leeg zonder jou’

Een groot gemis voor Sanne Vogel (36): ze heeft afscheid moeten nemen van haar kat Meneertje. Dat laat de actrice zojuist weten in een emotionele post op Instagram.

“Onze aller aller liefste vriend Meneertje heeft zijn koninkrijk gisteren verlaten”, begint Sanne haar verhaal bij een foto van hen samen. “Hij laat een enorm gat achter in mijn hart en in dat van Mel.”

Hersenbloeding

Ze vervolgt: “Tatti likte hem liefdevol over zijn levenloze koppie en zijn grote vriendin Mien wil haar brokken niet meer eten. We hebben de laatste dagen uren geknuffeld, maar hij kon niet meer. Hersenbloeding waarschijnlijk.”

Leeg huis

Meneertje was bijna dertien, maar volgens Sanne van plan 21 te worden. “Ik had Bella en Loewy deze wijze knuffel zo gegund. Dag bijzondere vriend, door jou ken ik de hele buurt, het huis is leeg zonder jou.”

Steunbetuigingen

Sanne kan rekenen op veel steun in de comments. “Ook katten gaan naar de hemel. Kusjes voor jullie”, reageert Kim Feenstra. Collega-actrice Marleen Weerdenburg schrijft: “Oh, lieve Sanne. Wat verdrietig. Sterkte.”

De tekst gaat verder onder de foto.

Vermist

Eind maart deelde Sanne een verdrietig bericht: Meneertje bleek vermist te zijn. “Onze aller aller beste vriend Meneertje was vanochtend plotseling niet thuis”, schreef ze toen bij een foto van de kat. “Hij heeft blaasgruis en speciale voeding nodig en een kleine ontsteking aan zijn bekkie die we goed schoon moeten houden. We maken ons onwijs zorgen en missen hem nu al. Heb je hem gezien of ken je iemand in de buurt die de neiging heeft andermans katten binnen te halen, laat het me alsjeblieft weten. We missen hem nu al.”

Lees ook
Sanne Vogel deelt verdrietig bericht: ‘We maken ons onwijs zorgen’

Terecht

Gelukkig was Meneertje toen niet lang weg. “HIJ IS TERECHT!!!!”, liet Vogel even later weten. “Op 0,5 km ver buiten zijn territorium gevonden! Misschien was het zo rustig op straat dat hij op avontuur is gegaan! Bedankt voor al het meedenken en hopen!”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

HIJ IS TERECHT!!!! Op 0,5 km ver buiten zijn territorium gevonden! Misschien was het zo rustig op straat dat hij op avontuur is gegaan! Bedankt voor al het meedenken en hopen! ‘Lieve mensen in Amsterdam Oud-West. Onze aller aller beste vriend Meneertje was vanochtend plotseling niet thuis. Het blijkt dat schilders die in de binnentuin bezig zijn een plankje van het hek hebben weg gehaald waardoor katten eronder door kunnen. Waarschijnlijk is Meneertje vannacht de binnentuin uit gegaan en op straat gaan zwerven en heeft iemand hem naar binnen gehaald. Hij heeft blaasgruis en speciale voeding nodig en een kleine ontsteking aan zijn bekkie die we goed schoon moeten houden. We maken ons onwijs zorgen en missen hem nu al. Heb je hem gezien of ken je iemand in de buurt die de neiging heeft andermans katten binnen te halen, laat het me alsjeblieft weten. We missen hem nu al #katkwijt #help #amsterdam #oudwest #oud-west’

Een bericht gedeeld door Sanne Vogel (@sannevogel) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress, Instagram