Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Twitter massaal los op uiterlijk van ‘LuckyTV’-maker in ‘Jinek’: ‘Der Untergang van Sander van de Pavert’

Twitter massaal los op uiterlijk van ‘LuckyTV’-maker in ‘Jinek’: ‘Der Untergang van Sander van de Pavert’

Twitter massaal los op uiterlijk van ‘LuckyTV’-maker in ‘Jinek’: ‘Der Untergang van Sander van de Pavert’

Jinek zat woensdagavond weer bomvol interessante onderwerpen. Het ging over ehm… Over eh… Ja, geen idee eigenlijk. Misschien komt het omdat we afgeleid waren door Lucky TV-held Sander van de Pavert, die met een wel heel opmerkelijk uiterlijk aan tafel verscheen. Ook Twitter heeft geen woord meegekregen van wat er allemaal besproken is, want had Sander zichzelf nou gewoon de ‘signature look’ van een bekende Duitse dictator aangemeten?

Sander naar de kappert…

Lucky TV-ster Sander van de Pavert plofte samen met Rutger Castricum en Koffietijd-presentatrice Quinty Trustfull neer bij Jinek om het te hebben over opmerkelijke momenten van de verschillende verkiezingscampagnes van politici. Eén blik op Twitter doet echter vermoeden dan wat de drie over het onderwerp te zeggen hadden, slechts bij weinig mensen is aangekomen. Sanders gloednieuwe uiterlijk (hij had voor de uitzending meteen even een kappertje gepakt nu het eindelijk weer kon) trok namelijk behoorlijk de aandacht.

Wat had-ie eigenlijk te melden?

Voor wie zich ook niet kon concentreren vatten we nog even kort samen wat Sande toevoegde aan tafel. Zo zei hij over het Koffietijd-optreden van Mark Rutte (waarin Quinty zijn nog niet geknipte, beginnende ‘krulmatje’ uitgebreid bewonderde): “Ik heb niet de hele uitzending gezien, maar het zijn wonderlijke situaties. Dit is nog een vrij beschaafd gesprek, maar in deze laatste fase voor de verkiezingen voel je dat de tv-optredens absurdistischer worden. En daar is dit wel een voorbeeld van. Ik kijk er met veel plezier naar.” Daarentegen vond-ie het Instagram Live-interview van Glamour-hoofdredactrice Anke de Jong en Wopke Hoekstra tenenkrommend. “Ik vind dit wel echt kut. Dit is op alle fronten heel slecht. […] Hier word ik heel kriebelig van.”

Lees ook
Twitter los op ‘nieuw gebit’ en ‘botox-bakkes’ van Carice van Houten: actrice bijt van zich af

Wartime look

Het zal Jinek-kijkers een worst wezen wat Sander er allemaal van vindt: tijdens de uitzending bleek overduidelijk belangrijker wat de kijkers vinden van Sander’s nieuwe kapsel, de zelfbenoemde ‘wartime look‘. Dat dat écht niet door de beugel kan, lijkt een door menig Twitteraar gedeelde mening. Naast afkeurende berichten regende het ook grappen op het sociale platform. “Wat zou S. van de Pavert betaald hebben voor z’n nieuwe look, € 40,45?”, klinkt het in een gevatte tweet. Een ander noemt de keuze voor dit kapsel “Der Untergang van Sander van de Pavert”. Tja, ‘veilig’ is anders in ieder geval…

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Superguide | Beeld: Still