Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Sander van Betten open en eerlijk over relatie met Erica Meiland: ‘Wél verkering gehad’

Sander van Betten open en eerlijk over relatie met Erica Meiland: ‘Wél verkering gehad’

Sander van Betten open en eerlijk over relatie met Erica Meiland: ‘Wél verkering gehad’

Een week geleden werd bekend dat Erica toch weer vrijgezel was. Sterker nog, ze zou nooit een relatie hebben gehad met privédetective Sander van Betten. Een raar verhaal, aangezien de realityster zelf een relatie bevestigde. Nuchtere Sander laat zich verder niet veel uit in de media, maar nu laat hij toch van zich horen. Want volgens hem zat de vork wel heel anders in de steel.

Sander van Betten relatie Erica Meiland

In de Shownieuws podcast spreken Bart en Petty Brard Sander over zijn liefdesrelatie en vooral de breuk met Erica. De nuchtere detective heeft niets toe te voegen aan het nieuws dat deze week over hem rondging. Maar als de presentatoren de gevoelens van de twee willen bespreken, vertelt Sander open over zijn kant van het verhaal.

Wél verkering gehad

Sander laat weten dat hij niet met het nieuws van de breuk in zijn maag zit. Patty Brard – die gastpresentatrice is – vraagt zich dan toch af of Erica en hij wel ooit ‘verkering’ hebben gehad. “Jazeker”, antwoord Sander stellig. Dat schokt Patty en Bart.

De andere kant van het verhaal

“Daar dacht Erica toch een beetje anders over, aldus een vragende Bart. “Is dat zo?”, vraagt Sander. “Ik heb het allemaal niet helemaal gevolgd.” Bart geeft van Betten een beetje meer uitleg. “Erica vertelt dat er nooit sprake is geweest van een liefdesrelatie.” Sander reageert daarop: “Ja het is maar hoe je het bekijkt hé’.” Ook Patty snapt er niet zoveel meer van. “Jullie waren wel verliefd?” Aan het antwoord van Sander horen we gelijk zijn kant van het verhaal: “Ik wel, ik kan niet voor haar spreken natuurlijk.” Patty heeft medelijden en vraagt of dat pijn doet. Dan lijkt Sander – die er tot nu vrij nuchter instaat – toch even te moeten slikken. “Nou….”, zegt hij aarzelend. “Nee ik heb er verder niets aan toe te voegen.”

Vrienden voor het leven

Ondanks dat de privédetective nu dus misschien wel met een gebroken hart rondloopt, gaat het wel goed met hem. Helemaal weg van de familie Meiland gaat hij dan ook niet. “Ik heb nog steeds contant met iedereen dus dat gaat prima.”

Publiciteitsstunt?

Ongeveer tegelijkertijd met dat het nieuwe seizoen van Chateau Meiland van start ging, kwam de relatie van Sander en Erica naar buiten. “In de serie is dit te volgen”, zei de vrouw van Martien er dan ook over. Er wordt al een tijdje gesuggereerd dat de romance is aangedikt om kijkers lekker te maken voor de nieuwe reeks van de realityshow en het lijkt er steeds sterker op dat die geruchten kloppen. Nu het seizoen is afgelopen, komt Erica er namelijk ineens mee dat de relatie niets voorstelde.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress