Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Sander Schimmelpenninck onder vuur na uitspraak over prinses Alexia: ‘Niet goed bij zijn hoofd’

Sander Schimmelpenninck onder vuur na uitspraak over prinses Alexia: ‘Niet goed bij zijn hoofd’

Sander Schimmelpenninck onder vuur na uitspraak over prinses Alexia: ‘Niet goed bij zijn hoofd’

Sander Schimmelpenninck (36) kan rekenen op bakken kritiek na een opmerking die hij heeft gemaakt over prinses Alexia, de vijftienjarige dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima. Luisteraars van de podcast ‘Zelfspodcast’ vinden de uitspraak totaal niet door de beugel kunnen en laten dan ook hun onbegrip horen op Twitter.

Jaap en Sander over prinses Alexia

In de aflevering van Zelfspodcast bespreekt de Op1-presentator met Jaap Reesema (35) de TikTok-filmpjes van de middelste prinses. Het zou zo zijn dat prinses Alexia meer teruggetrokken was tijdens de laatste fotosessie, omdat ze eerder teruggefloten werd om deze actie.

‘De lekkerste’

Jaap merkt op dat daar veel om te doen was. “Dat meisje. Is dat Alexia?”, vraagt hij zich af. In zijn antwoord noemt Sander de prinses “de lekkerste”. “Ja, daar kunnen we niet omheen”, zegt hij tegen Jaap. “Ze schijnt wel arrogant te zijn. In Wassenaar wordt gezegd dat ze al wel buiten haar prinsessenmuiltjes loopt.”

Bakken kritiek

Precies die woorden van Sander kunnen luisteraars absoluut niet waarderen. “Die man is niet goed bij zijn hoofd! Meisje is veertien geloof ik!”, reageert iemand. Een ander merkt op: “Wat een intelligent gesprek hebben die twee in hun podcast zeg. Zeer sneu. En vies. Dat kind is vijftien.” Ook wordt Schimmelpenninck uitgemaakt voor “pedofiel”, “smeerlap” en een “viespeuk”.

Lees ook
‘Uitdagende’ foto prinses Alexia gaat de wereld over: ‘Een tikkeltje rebels’

Yolanthe

Het is niet de eerste keer dat Sander Schimmelpenninck en Jaap Reesema onder vuur liggen na uitspraken in Zelfspodcast. Eerder dit jaar kregen de twee een lading negatieve reacties over zich heen nadat Yolanthe Cabau (35) een “kat met het syndroom van Down” werd genoemd. “Het heeft mij zeker geraakt, de opwinding en negativiteit”, zei Sander destijds achteraf. Ook Jaap lag wakker van alle kritiek. “Ik heb me daar echt ontzettend klote over gevoelt. Maar echt fysiek. Ik kon niet eten.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl, Twitter | Beeld: Brunopress