Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Sander Schimmelpenninck haalt uit na ophef over Alexia-uitspraken

Sander Schimmelpenninck haalt uit na ophef over Alexia-uitspraken

Sander Schimmelpenninck haalt uit na ophef over Alexia-uitspraken

Sander Schimmelpennick (36) kon rekenen op een stortvloed aan kritiek na zijn uitspraken over Alexia. Zo noemde hij de middelste prinses, die 15 jaar oud is, ‘de lekkerste’ en ‘arrogant’. Toch bijt hij nu flink van zich af op Twitter. 

Lees ook: Sander Schimmelpenninck onder vuur na uitspraak over prinses Alexia: ‘Niet goed bij zijn hoofd’

Koen de Regt, een journalist die het artikel insloot, plaatste: “De Lekkerste. My God. Ze is 15. VIJFTIEN.” Sander reageert op zijn plaats naar hem: “Je hebt helemaal niet geluisterd. Je bent toch onderzoeksjournalist? Luister dan eens wat vaker naar de context in plaats van met je domrechtse tijdlijn mee te blaten.”

Stom

Dat is volgens Koen niet waar: hij heeft wel degelijk de podcast geluisterd. De Regt: ”Geef gewoon toe dat het stom van je was om dit te zeggen. Als je op het randje wil opereren, moet je ook accepteren dat je er soms overheen schiet.” Hierop schrijft Schimmelpennick weer: “Hou toch op met dat meehuilen. Er iets niets ‘smerigs’ aan, en zeker niet in de context. Domme moraalridderij. Dit was een uitstekende aflevering, bovendien een self-fulfilling prophecy met het cancelgespartel van @EvaVlaar, waar dit natuurlijk mee begon he.”

 Cancellen

Sander sluit nog af: “Er wordt juist massaal opgeroepen mij te cancellen. En dat was precies de self-fulfilling prophecy van de aflevering; de hypocrisie van domrechts aantonen.”

Bron: Story | Beeld: BrunoPress