Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Grote zorgen om Samantha de Jong: ‘Spoorloos verdwenen na enorme ruzie met moeder’

Grote zorgen om Samantha de Jong: ‘Spoorloos verdwenen na enorme ruzie met moeder’

Grote zorgen om Samantha de Jong: ‘Spoorloos verdwenen na enorme ruzie met moeder’

Het leven van Samantha de Jong (31) moet op z’n kop staan, al probeert ze op sociale media de indruk te wekken dat het allemaal prima gaat en het haar weinig doet. Maar nadat ex-verloofde Gerrit er amper een maand na de geboorte van hun (maar eigenlijk ‘haar’ kind) een punt achter hun relatie zette, eiste dat het kind een andere naam kreeg, werd na Angelina en Milano óók zoontje Djemino onder toezicht van Jeugdzorg uit huis geplaatst. Samantha zou nu van de radar verdwenen zijn.

‘Niemand weet waar ze is’

Dat schrijft weekblad Story, die meldt dat de blondine langzaam iedereen die om haar geeft lijkt te verliezen. Ze zou immers slaande ruzie hebben gehad met haar eigen moeder, waarna ze spoorloos verdwenen zou zijn, meldt een goed geïnformeerde bron. “Dat is zo uit de hand gelopen dat vrijwel niemand van haar familie nog contact heeft met Samantha. Niemand weet waar ze is.”

‘De pijn is groot’

In een interview vertelde Gerrit vorige maand dat hij vanaf begin af aan wist dat Samantha jongste zoontje niet van hem kon zijn. Desondanks geloofde hij in een toekomst met de voormalig realityster, erkende hij het kind en werd het zelfs vernoemd naar Gerrit’s overleden kleinzoon. Maar toen escaleerde alles. Nog altijd kan Gerrit het liefdesdrama niet bevatten. “Ik wil Samantha voor geen goud terug, maar de pijn is groot. Elke keer wanneer ik door mijn huis loop, zie ik die lege kinderkamer. De kamer die ik voor ons kindje had gecreëerd”, vertelt hij aan Story.

‘Het is totaal anders gelopen’

“Ik was echt van plan om die kleine jongen als ons kind op te voeden”, aldus Gerrit. “Om hem te erkennen en dat hij mijn achternaam zou dragen. Ook al ben ik niet zijn biologische vader. Alleen is het totaal anders gelopen. Samantha is zo in haar oude gedrag teruggevallen dat ik voor mezelf moet kiezen. Ze luistert naar niemand, ze doet precies waar ze zin in heeft. Ik heb nu zelf ondervonden dat Samantha allesbehalve een stabiel gezinsleven wil.”

Lees ook
Kersverse mama Samantha reageert week na explosieve relatiebreuk laconiek op vertrek van Gerrit

Van Djemino naar Angelo

Al in december liet Gerrit weten dat Djemino zo snel mogelijk een andere naam moest krijgen. “De naam Djemino hoort bij onze familie, het is de naam van mijn overleden kleinzoon. Ik wil dat hij een andere voor- en achternaam krijgt”, zei hij pal na de breuk. Inmiddels zou Samantha gehoor hebben gegeven aan dat verzoek. Volgens een insider is het jongetje omgedoopt tot ‘Angelo’. De bron vertelt ook dat Samantha momenteel niet voor de twee maanden oude spruit zorgt. “Net als haar twee oudste kinderen Angelina en Milano staat ook dit kindje onder toezicht van Jeugdzorg. Hij woont inmiddels bij een pleeggezin en Samantha mag hem onder begeleiding bezoeken.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Samantha De Jong (@samantha_de_jong29)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Samantha De Jong (@samantha_de_jong29)

Bron: STORY | Beeld: Peter Smulders