Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Samantha Steenwijk vindt Yvonne Coldeweijer een grote clown: ‘Dan verschuil je je achter iets’

Samantha Steenwijk vindt Yvonne Coldeweijer een grote clown: ‘Dan verschuil je je achter iets’

Samantha Steenwijk vindt Yvonne Coldeweijer een grote clown: ‘Dan verschuil je je achter iets’

Samantha Steenwijk vindt het vreemd dat Yvonne Coldeweijer het kort geding dat ze vrijdag verloor juist aanmerkt als overwinning. “Dat is de clown die we kennen toch?”, zo reageerde de zangeres voor het eerst in de RTL 4-talkshow Jinek.

Samantha Steenwijk over Yvonne Coldeweijer

“Ik zie haar alleen maar als een grote clown”, zo zei Steenwijk. “En nu zegt ze ook nog dat ze het niet erg vindt om een rectificatie te plaatsen. Nou had dat dan ook gelijk gedaan”, vindt Samantha.

De zangeres spande zo’n twee weken geleden een kort geding aan tegen Yvonne Coldeweijer omdat zij op haar juicekanaal ‘Life of Yvonne’ had beweerd dat Steenwijk illegale dieetpillen had gebruikt om af te vallen. Ook stelde ze dat Steenwijk daarover zou liegen. Coldeweijer vond dat ze op haar manier gewonnen had omdat ze “een handleiding” van de rechter kreeg voor haar ‘juice’.

Lees ook:
Yvonne Coldeweijer versus Samantha Steenwijk: dit is wat we tot nu toe weten

Rechtszaak

De zangeres stelde op z’n zachtst gezegd “geen fan” te zijn van Coldeweijer. “Als je journalistiek wilt bedrijven moet je dat op de manier doen zoals het hoort. En niet dingen de wereld in slingeren en mensen daarmee schade berokkenen.”

Steenwijk hekelde ook het feit dat Coldeweijer tijdens de behandeling van de zaak “heel erg laconiek” deed. Ze probeerde oogcontact met haar te zoeken tijdens de zitting maar ze negeerde de zangeres. “Dan verschuil je je achter iets, dan lieg je”, aldus Steenwijk.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Brunopress