Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zangeres Samantha Steenwijk viel 22 kilo af en dit is haar geheim

Zangeres Samantha Steenwijk viel 22 kilo af en dit is haar geheim

Zangeres Samantha Steenwijk viel 22 kilo af en dit is haar geheim

Tijdens de coronapandemie was Samantha Steenwijk naar eigen zeggen aardig wat kilo’s aangekomen. De zangeres was er klaar mee en vond het tijd om af te vallen. Aan de Telegraaf vertelt ze haar geheim.

Drive

Samantha Steenwijk en haar vrouw Daisy besloten samen het roer om te gooien en af te vallen. Samantha viel maar liefst 22 kilo af door voornamelijk kleinere porties te eten. “Ik vrat echt letterlijk zulke borden eten, als ik het even zo onbeschoft mag zeggen. Ik kon echt bunkeren. Als je dat gaat minderen, kun je nog steeds lekkere dingen eten.”

Het afvalproces ging met pieken en dalen. De zangeres vertelt dat ze veel discipline nodig had. “Maar als je die drive eenmaal hebt, zet je door. Hoe dat proces zich in mijn hoofd heeft afgespeeld, dat weet ik niet precies. De wilskracht was er en als ik een doel heb, zet ik door”, vertelt Samantha.

Alles zat te strak

“In de coronatijd was ik dusdanig veel aangekomen, dat het me in de weg ging zitten”, vertelt Samantha aan de Telegraaf. “Niks paste me meer, alles zat te strak en ik werd steeds ongelukkiger.” Ze vervolgt: “Met al die kilo’s moest ik ook nog steeds op mijn paard gaan zitten: ik vond gewoon dat ik moest afvallen.” Naast het eten van kleinere porties hielp het paardrijden haar ook met het verliezen van de kilo’s. “Ik heb heel veel paardgereden. (…) Ik ben heel druk aan het dressuren met mijn paard en dat is een stuk intensiever dan hobbelen in het bos wat ik voorheen deed.”

Lees ook
Advocaat Marco Borsato laat weten: de zanger ontkent alle beschuldigingen

Chips of chocolade

Samantha zit lekker in haar vel en op gewicht blijven gaat super goed. Af en toe heeft de zangeres een cheat day, ze is dan ook niet helemaal gestopt met snoepen en snacken. “Ik eet nog steeds een chippie en een chocolaatje af en toe, maar dan een stukje of een handjevol chips, in plaats van grote bakken.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Fotografie: Martijn Senders