Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Samantha de Jong laaiend om reacties op nieuw liefdesgeluk: ‘Daag me niet uit!’

Samantha de Jong laaiend om reacties op nieuw liefdesgeluk: ‘Daag me niet uit!’

Samantha de Jong laaiend om reacties op nieuw liefdesgeluk: ‘Daag me niet uit!’

Kort na de breuk met verloofde Gerrit Meerts heeft Samantha de Jong een nieuwe liefde gevonden die ze – uiteraard – meteen weer veelvuldig showt op Instagram. Er wordt overigens wel meteen weer flink tegen haar roze wolk aangetrapt, want de blondine krijgt het nodige commentaar te verstouwen. Natuurlijk bijt ze ook ditmaal lekker van zich af, zoals we van haar gewend zijn.

Racist

Barbie, die de mogelijkheid om te reageren op haar posts heeft uitstaan, heeft na het bekendmaken van haar nieuwe relatie in ieder geval één negatieve reactie gekregen. In Instagram Stories is ze uitgemaakt voor racist, al zijn we er niet helemaal over uit waar dat op gebaseerd zou zijn. De blondine is dan ook op z’n zachtst gezegd niet gecharmeerd van de kritiek. “Hebben mensen niks beters te doen dan mij met deze bullshit lastigvallen”, sneert Samantha, die beweert te weten wie erachter zit. “Ik voel die haat en jaloezie van jullie.”

Actie reactie

De blondine snapt niets van de beschuldiging. “Ik ga zelf met een buitenlandse jongen, dus hoe dom ben je”, schrijft ze. “Ik ben geen racist.” Ook heeft ze nog een duidelijke boodschap voor degene die de opmerking maakt. “Daag me niet uit, want van actie krijg je reactie!”

Steun en toeverlaat

Barbie maakte haar nieuwe relatie afgelopen weekend, amper twee maanden na het vertrek van de vorige ‘ware’ uit haar leven, bekend. “Mijn steun en toeverlaat”, schreef ze zaterdag ze bij een liefdevolle foto van haar en de nieuwe mysterieuze man. “Lang gewacht en daar ben je eindelijk.”

Tongzoenen voor de camera

Samantha lijkt van de daken te willen schreeuwen hoe gelukkig ze weer is, maar omdat het buiten wat aan de frisse kant is, doet ze dat gewoon lekker online. Ze slingert ze de ene na de andere kleffe foto en video Instagram op; in twee dagen tijd zagen we haar nieuwe lover al zeven keer voorbijkomen in haar feed, de beelden in haar Stories niet meegerekend. We zien ze onder andere tongzoenend, in stilstaand én bewegend beeld. Terwijl ze zoenen vraagt Samantha haar vriend of hij van haar houdt “tot de maan en terug”. Dat doet-ie, blijkbaar. Zij noemt hen onder meer “Bonnie en Clyde voor altijd” en zegt dat hij haar “zo gelukkig maakt”. Heeft ze toch weer snel gedaan, die ‘Barbie’.

Lees ook
Weer geluk voor Samantha de Jong na heftige periode: ‘Barbie’ deelt foto met nieuwe vriend

Djemino-drama

Samantha’s nieuwe relatie is een lichtpuntje in een moeilijke tijd. Haar relatie met Gerrit Meerts liep eind november op de klippen. De voormalig realityster beschuldigt haar ex-verloofde zelfs van mishandeling. ‘Hun’ zoontje werd in begin november geboren, maar pal na de breuk bleek Gerrit helemaal niet de vader te zijn van het ventje, die was vernoemd naar de overleden kleinzoon van Gerrit. Die eiste na de breuk dat Samantha een andere naam zou geven aan ‘Djemino’ en liet hij weten het kind niet langer te erkennen. Inmiddels heeft Samantha haar zoontje de naam Angelo gegeven. “Die naam had ik al in gedachten toen ik van Angelina in verwachting was. […] Nu ik zonder hem verderga, noem ik hem Angelo de Jong.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Samantha De Jong (@samantha_de_jong29)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Samantha De Jong (@samantha_de_jong29)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Samantha De Jong (@samantha_de_jong29)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Samantha De Jong (@samantha_de_jong29)

Bron: STORY | Beeld: Peter Smulders