Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Samantha de Jong deelt ‘naaktfoto’ met vriend en schokkende nieuwe ‘eigendomstattoos’

Samantha de Jong deelt ‘naaktfoto’ met vriend en schokkende nieuwe ‘eigendomstattoos’

Samantha de Jong deelt ‘naaktfoto’ met vriend en schokkende nieuwe ‘eigendomstattoos’

Vorige week stond werkelijk BOL van het schokkende showbizznieuws. Eerst kaapten Meghan en Harry alle aandacht met hun schokkende Oprah-interview, vervolgens verbraken André Hazes en Monique Westenberg, én Sonja Bakker en haar Barry met veel bombarie hun verloving, én waren alle ogen gericht op Marco Borsato die éénmalig ‘alles’ op zou biechten aan Linda de Mol. Dat Samantha de Jong een – op z’n zachtst gezegd – ‘schokkende’ tattoo van reuzenformaat liet zetten, was daardoor volledig ondergesneeuwd. We willen ‘m – mede vanwege een nieuwe ‘naaktfoto’ van de blondine en haar geliefde – tóch nog even met je delen. #MisschienMoetJeEvenGaanZitten

Haagse spoed is altijd goed?

Samantha de Jong was er een paar maanden geleden nog van overtuigd dat ze in het huwelijksbootje zou stappen met Gerrit Meerts. Maar het liep ‘ietwat’ anders en nu is ze sinds februari – zo’n anderhalve maand – gelukkig met haar vriend Gelmore, volgens de voormalig realityster de echte vader van haar jongste kind. Zoals we inmiddels van Samantha gewend zijn liep ze weer direct snoeihard van stapel. Ze deelt dan ook bijzonder veel van haar liefdesgeluk en laat daarbij weinig aan de verbeelding over.

Extreme tatoeages

Samantha en Gelmore bezegelden hun liefde vorige week met een tattoo. Geen lief, klein hartje of een setje initialen op een subtiel plekje. Nee. Ze kozen voor een zeer uitgesproken tekst in een zeer ehm, goed leesbaar formaat. ‘Barbie’ liet de woorden ‘Eigendom van Gelmore’ in koeienletters boven haar borsten zetten, haar kersverse liefde deed datzelfde met haar naam in zijn hals. Samantha deelde meerdere foto’s van het ‘kunstwerk’ en ook op een nieuwe foto – waarop zij en vriend Gelmore zonder kleren en kussend poseren – trekken de tattoos flink de aandacht.

Turbulente periode

Barbie maakte haar nieuwe relatie begin februari bekend. “Mijn steun en toeverlaat!”, schreef ze bij een liefdevolle foto van haar en de nieuwe mysterieuze man. “Lang gewacht en daar ben je eindelijk.” Ook liet Samantha destijds al weten van haar nieuwe vriend te houden. Ze wilde “van de daken schreeuwen” hoe blij ze is met deze man in haar leven. Amper twee maanden daarvoor brak ze met haar verloofd Gerrit, die voor de buitenwereld plots tóch niet de vader van het kindje bleek. Er ontstond een rel over huiselijk geweld, het niet langer mogen gebruiken van de babynaam, de uit huis plaatsing van de kleine en Samantha’s geestelijke toestand, maar naar eigen zeggen heeft ze inmiddels alles weer lekker op de rit.

‘De man van mijn dromen’

Aan Story vertelde Samantha onlangs alles over de onverwachte liefdeshereniging met ‘Gilly’, zoals ze Gelmore noemt. “Ik hou van hem. Gilly is de man van mijn dromen en de vader van mijn zoontje Angelo [voorheen Djemino, red.]”, aldus Samantha. “Ik heb altijd geweten dat hij de vader is. Vorig jaar rond deze tijd hadden we kort iets met elkaar. Ik ben toen zwanger geraakt. Iets dat ik niet wist. Daar kwam ik pas in het ziekenhuis achter toen ik met mijn Gerrit een auto-ongeluk kreeg. Tegen iedereen vertelde ik daarna dat ik zwanger van Gerrit was, maar ik wist toen al dat hij de vader niet was. Dat moest Gilly zijn.”

Lees ook
Samantha de Jong is Gerrit’s ‘leugens’ zat: ‘Hij gooide me van de trap en mishandelde me wekelijks’

DNA-test

Het stel hield lange tijd vol dat het hún liefdesbaby was. “Ik heb dat toen ook tegen Gerrit gezegd, maar hij zei dat hij deze baby als zijn eigen kindje zou beschouwen. En dat het ook zijn achternaam zou dragen. Dat vond ik toen prima, ook dat we zouden gaan trouwen. Ik had niet verwacht Gilly ooit nog te zien. Wel hebben Gerrit en ik voor de zekerheid nog een DNA-test laten doen, maar de uitslag was niet verrassend voor mij. Gerrit was niet de vader. Dat wordt nu met de dag ook duidelijker. Angelo’s vader is van Marokkaanse afkomst en ons zoontje wordt elke dag donkerder. Hij is echt prachtig.” Tegelijkertijd met de andere grote tattoo liet Samantha ook de nieuwe naam van haar zoontje tatoëren op haar onderarm.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: STORY | Beeld: Peter Smulders