Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Samantha de Jong haalt uit na kritiek op nieuwe vriend pal na dood van geliefde: ‘Het had zo moeten zijn’

Samantha de Jong haalt uit na kritiek op nieuwe vriend pal na dood van geliefde: ‘Het had zo moeten zijn’

Samantha de Jong haalt uit na kritiek op nieuwe vriend pal na dood van geliefde: ‘Het had zo moeten zijn’

Maandag shockeerde Samantha de Jong (31) Nederland weer eens door slechts twee weken na de uitvaart van haar vriend Gelmore haar volgende relatie aan te kondigen. Dat de blondine zoveel haast lijkt te hebben met het beginnen van een nieuwe liefde leverde haar het nodige commentaar op. Daar is ze echter uiteraard niet van gediend: op Instagram haalt ze met een zwoele foto van zichzelf en haar nieuw vlam uit naar alle critici. 

Hartstilstand

Amper drie weken geleden overleed ‘Barbie’s’ vriend Gelmore (31) – tevens de vader van haar in november geboren zoontje Angelo – plotseling aan een hartaanval. Barbie was kapot van verdriet en in shock, en werd zelfs even opgenomen in het ziekenhuis toen ze bij een vriendin in elkaar zakte. Maar na de uitvaart, nu twee weken geleden, stortte ze zich wel héél snel in een nieuw liefdesavontuur.

‘Tijd om gelukkig te worden’

Ze deelde een foto waarop ze een man met veel tattoos op de mond zoende. In het bijschrift valt te lezen: “Love you, lieverd! Zo gelukkig met jou samen. Veel meegemaakt en blij dat jij mij nu het positieve van het leven laat zien. We kwamen elkaar tegen na een lange tijd, hebben elkaar gesteund door een zware tijd en uiteindelijk zijn we samen gekomen. Wat anderen ook denken, ze denken maar wat ze willen. Zolang jij en ik maar gelukkig zijn. Al genoeg ellende meegemaakt en het leven gaat verder. Het wordt nu tijd om een keer gelukkig te worden…”

Boodschap voor de haters

Het was een uitnodiging voor alle Nederlanders met een mening om zich hierover uit te laten, maar dat doet Samantha niets, zo laat ze blijken. Bij een nieuwe foto schrijft ze: “Schat, samen kunnen wij heel de wereld aan. Dat wij op elkaars pad zijn gekomen, had zo moeten zijn. Niemand heeft hierom gevraagd. Jij en ik, en fuck de haters!” In een daarop volgende post laat ze met een Delfts blauw tegeltje weten: “Ik heb geen tijd om mensen te haten die me haten, want ik ben te druk met houden van mensen die van me houden.”

Weg van Gelmore

Na haar relatie met Gerrit Meerts maakte Samantha in februari bekend de liefde te hebben gevonden bij Gelmore. “Mijn steun en toeverlaat!”, liet ze weten bij een foto van haar en haar baby daddy. “Lang gewacht en daar ben je eindelijk.” Ook liet Samantha destijds al weten van haar nieuwe vriend te houden. Ze wilde “van de daken schreeuwen” hoe blij ze met hem was. Op 11 april vierden ze dat ze toen drie maanden bij elkaar waren: “Hou van jou tot de maan en terug”, schreef ze bij een pikante foto van hen samen. Pal voor het jubileum lieten ze elkaars naam immens groot op hun lijf tatoeëren.

Lees ook
Twee weken na uitvaart van geliefde: Samantha de Jong bevestigt nieuwe relatie met zoenfoto

Rel met Gerrit

Amper twee maanden daarvoor brak Samantha, die in het verleden al vaker pal na een breuk een nieuwe vriend aan de haak sloeg, met haar verloofd Gerrit. Hij bleek toen voor de buitenwereld plots tóch niet de vader van het kindje. Er ontstond een rel over huiselijk geweldhet niet langer mogen gebruiken van de babynaamde uit huis plaatsing van de kleine en Samantha’s geestelijke toestand.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Barbie? (@samantha_de_jong29)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Barbie? (@samantha_de_jong29)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Barbie? (@samantha_de_jong29)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Barbie? (@samantha_de_jong29)

Bron: STORY | Beeld: Peter Smulders