Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Samantha de Jong probeert positief te blijven tijdens turbulente periode: ‘Knokken en doorgaan’

Samantha de Jong probeert positief te blijven tijdens turbulente periode: ‘Knokken en doorgaan’

Samantha de Jong probeert positief te blijven tijdens turbulente periode: ‘Knokken en doorgaan’

Even leek Samantha ‘Barbie’ de Jong in rustig vaarwater te zitten. Maar vorige maand ging het mis. De voormalig realityster brak vlak na de geboorte van haar derde kindje met verloofde Gerrit Meerts, die plots ook niet de vader van zoontje Djemino bleek te zijn. Toch zit ze niet bij de pakken neer en probeert ze positief te blijven.

Rollercoaster

Samantha’s leven staat sinds een paar weken op zijn kop na de breuk met Gerrit. De blondine beweert dat haar ex-verloofde losse handjes heeft. Ze zou zijn geholpen door ene Kuwas. Gerrit beweert echter dat Samantha met verkeerde mensen omgaat en is teruggevallen in oud gedrag.

‘Positief blijven’

De voormalig realityster blijft ondanks alle perikelen actief op sociale media. Dinsdag deelt ze meerdere self supporting-posts. Eerst een selfie met een veelzeggende boodschap. “Vallen en opstaan, knokken en doorgaan”, schrijft ze erbij. In een volgende post deelt Samantha een inspirerende en hoopgevende tekst. Het is een grote chaos middenin de storm, maar zodra je er doorheen bent krijgt het leven weer vorm, valt er te lezen. In het bijschrift laat Samantha weten positief te willen blijven. Ook de anti-fans krijgen een veeg uit de pan. “Voor alle haters, hoe meer jullie praten over mij, hoe meer ik geniet”, bijt ze van zich af. “Het is duidelijk dat Samantha door een moeilijke periode gaat, maar laat zich daardoor niet uit het veld slaan.

‘Samantha op verkeerde pad’

Het gaat volgens haar ex-verloofde Gerrit Meerts niet goed met Samantha de Jong. De kersverse moeder van zoontje Djemino, die op 16 november werd geboren, laat zich volgens Gerrit met personen in die niet goed voor haar zijn. Eind december vertelde hij al aan Story dat Samantha weer het verkeerde pad bewandelt. “Ik heb haar stabiliteit gegeven en gezorgd dat ze wegbleef bij mensen die niet goed voor haar waren. Soms met gevaar voor eigen leven. Maar ze laat zich nu weer in met die mensen. Daar kan ik niet mee leven en dat is de reden waarom het over is tussen ons. Ik wil niet met een vrouw trouwen die weigert te zeggen waar ze soms urenlang uithangt. Ik weet dat ze is teruggevallen in haar oude leventje. En dat allemaal omdat ze er niet tegen kan om een normaal gezinsleven te leiden. Dat vindt ze kennelijk te saai. Samantha heeft het idee dat ze een bepaalde spanning nodig heeft. Maar dat kan niet als je kinderen hebt. Haar zoontje is nog geen twee maanden oud!”

Lees ook
Kersverse mama Samantha reageert week na explosieve relatiebreuk laconiek op vertrek van Gerrit

Zoontje uit huis geplaatst

Gerrit maakt zich zorgen om het jongetje, dat overigens niet zijn kind blijkt te zijn. ‘Na onze breuk heeft ze hem eerst naar haar tante gebracht, daarna bij haar moeder en vervolgens bij een oom. Het kindje had last van darmkrampjes, waarop ze hem een zetpil heeft gegeven. Maar dat mag bij baby’s tot drie maanden helemaal niet. Haar kindje is daarna zo ziek geworden dat Jeugdzorg heeft ingegrepen en hij nu elders woont.’

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Samantha De Jong (@samantha_de_jong29)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Samantha De Jong (@samantha_de_jong29)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Samantha De Jong (@samantha_de_jong29)

Bron: Story | Beeld: Peter Smulders