Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Twee weken na uitvaart van geliefde: Samantha de Jong bevestigt nieuwe relatie met zoenfoto

Twee weken na uitvaart van geliefde: Samantha de Jong bevestigt nieuwe relatie met zoenfoto

Twee weken na uitvaart van geliefde: Samantha de Jong bevestigt nieuwe relatie met zoenfoto

Nog geen maand geleden stierf de vriend van Samantha de Jong (31) – én de vader van haar jongste kind – Gelmore plotseling aan een hartstilstand. De voormalig realityster was er kapot van en nam vandaag precies twee weken geleden definitief afscheid van haar liefde, met wie ze sinds februari samen was. Toch lijkt ze nu alweer flink haast te maken om door te gaan met haar leven; vanmorgen verschenen de eerste geruchten over een nieuwe liefde en die lijkt ze vanavond ook daadwerkelijk bevestigd te hebben…

Nieuwe man in beeld

Nadat Samantha een nieuwe foto op Instagram heeft gedeeld, draait de geruchtenmolen weer op volle toeren. De blondine zit op de foto op schoot bij een gespierde man die bedekt is met tatoeages. Hoewel ze “vriendenavondje” en een hartje bij de foto zet, lijkt er meer te spelen tussen Barbie en de gespierde man. Samantha heeft de foto als profielfoto ingesteld, en de naam van Gelmore – die al maanden in haar bio stond – is plots weggehaald. En dat is nog niet alles. Een Instagramvolger van speciaal roddelaccount over de blondine een beweert immers dat haar vriend ‘Barbie’ en de onbekende man innig gespot heeft in Scheveningen. “Mijn vriend zag haar vandaag hand in hand met hem lopen bij de pomp.”

Bevestigd

Wie twijfelde of Samantha inderdaad zo hard van stapel zou lopen na de dood van haar vriend, kreeg vanavond zekerheid van de blondine zelf. Ze deelde, precies twee weken na de uitvaart van Gelmore, een nieuwe foto waarop ze de man van de ‘vriendenavond’ op z’n mond zoent en een nieuwe relatie zo goed als bevestigt. In het bijschrift valt te lezen: “Love you, lieverd! Zo gelukkig met jou samen. Veel meegemaakt en blij dat jij mij nu het positieve van het leven laat zien. We kwamen elkaar tegen na een lange tijd, hebben elkaar gesteund door een zware tijd en uiteindelijk zijn we samen gekomen. Wat anderen ook denken, ze denken maar wat ze willen. Zolang jij en ik maar gelukkig zijn. Al genoeg ellende meegemaakt en het leven gaat verder. Het wordt nu tijd om een keer gelukkig te worden…”

Hartstilstand

Samantha’s vriend en vader van haar zoontje Angelo overleed op 25 april aan een hartstilstand. op 31-jarige leeftijd. “Zomaar ineens ben je overleden, hoe kan dit? Lieve schat, ik kan het niet geloven dat je er niet meer bent. Ik heb je geholpen, maar niks hielp. De artsen en de politie namen het over en daar lag je, schat”, schreef ze aangeslagen op Instagram. Samantha liet weten zich geen leven zonder Gelmore voor te kunnen stellen. “Gisteren waren we nog lekker aan het koken en lachen…” De blondine werd na Gelmore’s dood opgenomen in ziekenhuis, nadat ze bij een vriendin zou zijn ingestort. Na een dag mocht ze weer naar huis.

Kort, maar krachtig

Na haar relatie met Gerrit Meerts maakte Samantha in februari bekend de liefde te hebben gevonden bij Gelmore, volgens de voormalig realityster de echte vader van haar jongste kind. “Mijn steun en toeverlaat!”, schreef ze bij een liefdevolle foto van haar en de nieuwe mysterieuze man. “Lang gewacht en daar ben je eindelijk.” Ook liet Samantha destijds al weten van haar nieuwe vriend te houden. Ze wilde “van de daken schreeuwen” hoe blij ze is met deze man in haar leven. Op 11 april vierden ze dat ze toen drie maanden bij elkaar waren: “Hou van jou tot de maan en terug”, schreef ze bij een pikante foto van hen samen. Pal voor het jubileum lieten ze elkaars naam immens groot op hun lijf tatoeëren.

Giga rel

Amper twee maanden daarvoor brak Samantha, die in het verleden al vaker pal na een breuk een nieuwe vriend aan de haak sloeg, met haar verloofd Gerrit. Hij bleek toen voor de buitenwereld plots tóch niet de vader van het kindje. Er ontstond een rel over huiselijk geweldhet niet langer mogen gebruiken van de babynaamde uit huis plaatsing van de kleine en Samantha’s geestelijke toestand.

Lees ook
Samantha de Jong neemt afscheid van plots overleden vriend Gelmore: ‘We zien elkaar snel’

‘De man van mijn dromen’

Aan Story vertelde Samantha onlangs alles over de onverwachte liefdeshereniging met ‘Gilly’, zoals ze Gelmore noemt. “Ik hou van hem. Gilly is de man van mijn dromen en de vader van mijn zoontje Angelo [voorheen Djemino, red.]”, aldus Samantha. “Ik heb altijd geweten dat hij de vader is. Vorig jaar rond deze tijd hadden we kort iets met elkaar. Ik ben toen zwanger geraakt. Iets dat ik niet wist. Daar kwam ik pas in het ziekenhuis achter toen ik met mijn Gerrit een auto-ongeluk kreeg. Tegen iedereen vertelde ik daarna dat ik zwanger van Gerrit was, maar ik wist toen al dat hij de vader niet was. Dat moest Gilly zijn.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Barbie? (@samantha_de_jong29)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Barbie? (@samantha_de_jong29)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Barbie? (@samantha_de_jong29)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Barbie? (@samantha_de_jong29)

Bron: STORY | Beeld: Peter Smulders