Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Bizar: Samantha de Jong beschuldigt vriend van huiselijk geweld én baby zou andere vader hebben

Bizar: Samantha de Jong beschuldigt vriend van huiselijk geweld én baby zou andere vader hebben

Bizar: Samantha de Jong beschuldigt vriend van huiselijk geweld én baby zou andere vader hebben

Hoewel Samantha de Jong (31) alles na ontelbaar veel tegenslagen dit jaar eindelijk weer op de rit leek te hebben met een zorgzame, nieuwe vriend, een verloving en een liefdesbaby, stort haar leven nu weer in als een kaartenhuis. Op social media circuleren screenshots van Instagramposts waarin zij en geliefde Gerrit Meerts (48) elkaar over en weer beschuldigen van heftige zaken, waaronder huiselijk geweld. Veel van die posts lijken weer verwijderd of zijn afgeschermd.

Verwondingen op armen en benen

In een bericht dat zondag rond middernacht op Samantha’s Instagram verscheen, beschuldigt ze een persoon die ze niet bij de naam noemt van geweld. Ze plaatst daarin drie foto’s van verwondingen op haar armen en benen en stelt: “Die wonden krijg je hè, als je losse handjes hebt”. Omdat er in die post over “haar kinderen” wordt geschreven, is het niet helemaal duidelijk of het bericht van Samantha zelf komt.

Ondergedoken bij andere vriend?

Eerder op de avond plaatste de realityster kiekjes van een vriend die haar bij zou staan “in een hele moeilijke tijd”. In haar stories deelde ze een post van deze ‘Kuwas’, waarin hij ontkent haar ‘baby daddy’ te zijn. “Ik ken Samantha nu denk ik vier dagen”, schrijft hij op zijn inmiddels afgeschermde Instagram-account. “Ik ben geen baby daddy, ik zit niet in een relatie en ik heb niemand zijn relatie gecrasht.” Kuwas bevestigt dat hij zich ontfermd heeft over Samantha. “Als ik een vrouw bont en blauw zie, vrezend voor haar leven, dan neem ik die onder mijn hoede.” en eindigt met de hashtag #FuckHuiselijkGeweld.

Gerrit niet de vader

Op Twitter en Instagram werden maandagavond laat schermafbeeldingen gedeeld van de accounts van Samantha en Gerrit. Daarin zou hij beweren dat haar vorige maand geboren zoontje Djemino niet van hem is, en zou zij stellen dat hij dat altijd geweten heeft. “Ze heeft mij en mijn kinderen voorgelogen”, luidt een Instagram Story. “De kleine man is dan ook niet van mij. Als je nu gaat kijken op haar Instagram dan wordt alles duidelijk.” Hij bevestigt dat hij tot zijn grote spijt niet meer samen is met Samantha. De Instagram Story is echter niet meer terug te vinden op social media, dus het is niet duidelijk of het daadwerkelijk geplaatst is door Gerrit.

De tekst gaat verder onder de post.

 

Pijnlijk detail

Als het kindje inderdaad een andere vader blijkt te hebben, is dat éxtra pijnlijk voor Gerrit. Djemino is namelijk vernoemd naar het overleden zoontje van Gerrits dochter. “Een paar jaar geleden was mijn dochter Thea zwanger en na ruim vier maanden kwam ze erachter dat hun kindje eigenlijk niet levensvatbaar was”, vertelde Gerrit eerder aan Story. “Dat was ontzettend moeilijk voor haar. Het beste was om de zwangerschap af te breken, maar dat is een zwaar proces om te accepteren. Uiteindelijk is Thea voortijdig bevallen van een zoontje. Ze heeft hem de naam Djemino Marco gegeven en zo gaat het zoontje van Samantha en mij ook heten. We hebben daar lang over nagedacht, maar ik zou niet anders willen dan dat onze zoon diezelfde naam krijgt. Hij gaat dus Djemino Marco Meerts heten.”

Turbulente relatie

Samantha en Gerrit (48) vormen sinds begin 2020 een stel. Ze ontdekten op bijzondere wijze dat er een kindje in aantocht was. In april belandde Barbie in het ziekenhuis na een zeer heftig auto-ongeluk waarbij ze onder meer ernstig gewond raakte aan haar gezicht. Toen ze ontwaakte uit haar coma, kreeg ze van de behandelend arts te horen dat ze een kindje verwachtte. Van wat er tijdens het ongeluk gebeurde, kan ze zich amper iets herinneren. Gerrit weet nog wél wat er gebeurd is. Hij nam niet veel later de schuld op zich en gaf toe op dat moment dronken achter het stuur te zitten.

Lees ook
Dolgelukkige Samantha de Jong viert Sinterklaas met haar héle gezin: ‘Vandaag lekker mijn kindjes verwennen’

Angelina en Milano

Barbie heeft uit een eerdere relatie met Michael van der Plas (40) al twee kinderen: dochter Angelina (8) en zoon Milano (5). Over beide kinderen verloor Samantha de voogdij wegens persoonlijke drama’s. De jongste ging bij zijn vader Michael van der Plas en zijn vriendin Naomi wonen, en de oudste bij Michael’s moeder. Onlangs werden Michael en Naomi door de Fiscale Inlichtingen- en Opsporingsdienst (FIOD) van hun bed gelicht. Volgens ooggetuigen zou kleine Milano daarvan getuige zijn geweest. Wie moet er nu voor hem gaan zorgen? Krijgt Samantha hierdoor haar zoontje eindelijk terug?

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP, STORY | Beeld: Peter Smulders