Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Weer geluk voor Samantha de Jong na heftige periode: ‘Barbie’ deelt foto met nieuwe vriend

Weer geluk voor Samantha de Jong na heftige periode: ‘Barbie’ deelt foto met nieuwe vriend

Weer geluk voor Samantha de Jong na heftige periode: ‘Barbie’ deelt foto met nieuwe vriend

Eindelijk heeft Barbie heeft weer rust gevonden na een enorm moeilijke periode. De realityster heeft een heftige breuk met Gerrit achter de rug, die allemaal leugens zou hebben verspreid over haar. Ook zou haar zoontje ‘Djemino’ – die inmiddels de naam Angelo heeft gekregen – uit huis zijn geplaatst. Nu Samantha de Jong weer in rustiger vaarwater is terecht gekomen, is het de hoogste tijd om haar nieuwe vriend voor te stellen.

Samantha de Jong nieuwe vriend

“Mijn steun en toeverlaat!!,” schrijft ze bij een liefdevolle foto van haar en de nieuwe mysterieuze man. “Lang gewacht en daar ben je eindelijk ? ” Ook laat Samantha weten al van haar nieuwe vriend te houden.

De tekst gaat verder onder de foto

Houden van

Maar deze post is niet genoeg voor Barbie. Ze wil van de daken schreeuwen hoe blij de is met deze man in haar leven. Daarom zet ze hetzelfde innige plaatje ook op haar Instagram Stories met de tekst “Hou van jou boef.”

De tekst gaat verder onder de foto

Samantha de Jong nieuwe vriend

Van Djemino naar Angelo

Inmiddels heeft Samantha haar zoontje ook de naam Angelo gegeven. “Die naam had ik al in gedachten toen ik van Angelina in verwachting was. Als ik toen een zoontje had gekregen, had hij Angelo geheten. Het werd nu Djemino, naar de overleden kleinzoon van Gerrit. Maar nu ik zonder hem verderga, noem ik hem Angelo de Jong.”

Lees meer
Samantha ‘Barbie’ de Jong herenigd met álle drie haar kinderen: ‘Mijn gezinnetje is nu compleet’

Twee verschillende verhalen

In een jaar tijd werd Samantha de Jong verliefd, verloofd en moeder van een zoontje. Maar de liefde tussen haar en Gerrit Meerts heeft geen stand gehouden. Eerder vertelde Gerrit aan Story dat Samantha weer was teruggevallen in haar oude gedrag van drugs- en alcoholgebruik en dat ze de verwondingen aan haar lichaam zelf veroorzaakt had nadat ze dronken bij haar tante thuis van een trap zou zijn gevallen. Maar de realityster zelf heeft een heel ander verhaal te vertellen. “Het klopt dat ik van de trap ben gevallen. Maar niet omdat ik dronken was. Nee, hij duwde me van de trap af! Dat was de dag dat ik bij hem wegging. En dat was niet de eerste keer. Het komt erop neer dat hij mij iedere week mishandelde. Zeker wanneer hij allerlei verdovende middelen had gebruikt, schold hij me uit en sloeg me.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: BrunoPress