Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Samantha ‘Barbie’ de Jong herenigd met álle drie haar kinderen: ‘Mijn gezinnetje is nu compleet’

Samantha ‘Barbie’ de Jong herenigd met álle drie haar kinderen: ‘Mijn gezinnetje is nu compleet’

Samantha ‘Barbie’ de Jong herenigd met álle drie haar kinderen: ‘Mijn gezinnetje is nu compleet’

Samantha de Jong (31) werd afgelopen maandag de trotse moeder van haar zoontje Djemino. En nu is haar gezinsgeluk compleet: ‘Barbie’ mocht namelijk ook haar twee andere kinderen, die ze om meerdere redenen niet vaak bij elkaar heeft, weer in haar armen sluiten.

‘Niets mooier dan moeder zijn’

“Mijn rijkdom zoals het hoort”, begint Samantha haar verhaal bij het kiekje. “Mijn gezinnetje is nu compleet. Wat hou ik toch veel van jullie: er is niks mooiers dan moeder zijn van drie geweldige kinderen. Mama houdt onvoorwaardelijk veel van jullie.”

‘Gelukkigste mama op aarde’

Samantha gaat verder: “Dit bescherm ik met heel mijn leven, er is niks mooiers dan met je eigen gezinnetje te zijn. Ik ben de gelukkigste mama op aarde.” Niet alleen wil ze al haar volgers bedanken vooral alle berichten, ook richt ze zich tot haar advocaat. “Vooral @miekekrol voor de steun en toeverlaat, en mijn lieve kinderen voor mooie tekeningen voor en ballonnetjes voor hun lieve kleine broertje.”

Geplande keizersnede

Het jongetje is via een keizersnede ter wereld gekomen. Toen ze eind april een auto-ongeluk had, werd in het ziekenhuis duidelijk dat ‘Barbie’ al acht weken in verwachting was. Hoewel ze in december was uitgerekend, was de bevalling twee weken eerder gepland. “De artsen zagen bij de echo’s dat de placenta voor de ingang van de baarmoederhals zit. Dat is een groot risico wanneer ik weeën krijg.”

Lees ook
Nóg meer verdriet voor Michael van der Plas en verloofde: ‘200 zwangerschapstesten’ achter de rug

Roerige periode kinderen

Door persoonlijke drama’s verloor Samantha de Jong de voogdij over dochter Angelina (8) en zoontje Milano (5). De jongste ging bij zijn vader Michael van der Plas en zijn vriendin Naomi wonen, en de oudste bij Michaels moeder. Hoewel het Samantha dit jaar eindelijk weer voor de wind leek te gaan, keerde het tij voor ex Michael. Hij werd afgelopen zomer voor de ogen van kleine Milano van zijn bed gelicht voor fraude en vervalsing, waar hij al een maand voor achter de tralies zat. De zaak loopt nog steeds en Michael is nog steeds verdachte.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Peter Smulders