Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Samantha ‘Barbie’ de Jong opnieuw in verwachting (en het is nog héél pril)

Samantha ‘Barbie’ de Jong opnieuw in verwachting (en het is nog héél pril)

Samantha ‘Barbie’ de Jong opnieuw in verwachting (en het is nog héél pril)

Een week geleden was Samantha de Jong (30) – beter bekend als Barbie – volop in het nieuws, toen de realityster betrokken raakte bij een ernstig auto-ongeluk in Den Haag. Naast een paar heftige verwondingen werd er nóg iets ontdekt in het ziekenhuis: de blondine blijkt in verwachting te zijn.

Samantha de Jong zwanger

Op dit moment is Samantha acht weken in verwachting, weet Story. De zwangerschap is een grote verrassing voor de realityster en haar vriend Gerrit, met wie ze nog niet zo lang samen is.

De tekst gaat verder onder de foto.

Echte liefde

Eind maart maakten de twee hun relatie wereldkundig. “Hij heeft zoveel levenservaring, en hij weet precies hoe hij een vrouw moet behandelen”, zei ze in een recent interview met hetzelfde entertainmentblad. “Hij is echt te gek. Ook met mijn ouders kan hij goed overweg. En Gerrit houdt me op het rechte pad, voor zover dat nog nodig is.”

Ernstig auto-ongeluk

Barbie raakte op 19 april betrokken bij een ernstig auto-ongeluk. Ze zat als passagier in de auto waarvan de bestuurder de macht over het stuur verloor en tegen het hekwerk van het viaduct op de Schenkkade in Den Haag botste. De twee andere inzittenden raakten ook gewond. “Ik heb een zware hersenschudding, een gebroken rib en ook heb ik meerdere rug- en nekwervels gekneusd”, vertelde Samantha erover in Shownieuws. “Van het ongeluk kan ik mij nauwelijks iets herinneren. Ik herinner mij de klap tegen de muur en dat ik door de auto heen vloog met mijn hoofd tegen de ruit. Daarna werd ik de volgende dag pas wakker in het ziekenhuis.”

Lees ook
Samantha ‘Barbie’ de Jong na ernstig auto-ongeluk: ‘Ik kan mij nauwelijks iets herinneren’

Miskraam

Samantha heeft al twee kinderen, dochter Angelina en zoontje Milano die ze met ex-man Michael van der Plas kreeg. Afgelopen augustus was de blondine ook in verwachting. Met haar toenmalige vriend Maron verwachtte ze haar derde kindje. Helaas resulteerde die zwangerschap in een miskraam. “We hebben maar heel even van je mogen genieten”, schreef ze destijds bij een foto van een hart van wolken. “Zo welkom als je was, zo diep je al in ons hart zat… We missen je nu al en zullen altijd van je blijven houden.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Hou zoveel van jou ben Zo blij dat jij in me leven ben gekomen ?

Een bericht gedeeld door Samantha?Gerrit (@samantha_de_jong29) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Myn liefde ❤️

Een bericht gedeeld door Samantha?Gerrit (@samantha_de_jong29) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Zaterdag middag lekker thuis filmpje kijken en koken

Een bericht gedeeld door Samantha?Gerrit (@samantha_de_jong29) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress, Instagram