Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Samantha de Jong deelt foto van zwaar ontstoken wond en moet opniéuw naar het ziekenhuis: ‘Zit me niet mee’

Samantha de Jong deelt foto van zwaar ontstoken wond en moet opniéuw naar het ziekenhuis: ‘Zit me niet mee’

Samantha de Jong deelt foto van zwaar ontstoken wond en moet opniéuw naar het ziekenhuis: ‘Zit me niet mee’

Een week geleden liet Samantha de Jong (30), beter bekend als Barbie, al de verwondingen zien die ze overhield aan het ernstige auto-ongeluk waarbij ze betrokken raakte. Op de foto’s was te zien hoe één kant van haar gezicht helemaal kapot was, haar rechteroog flink opgezwollen was en ze nog slechts één wenkbrauw had. Hoewel de realityster waarschijnlijk had gehoopt dat er inmiddels verbetering in zou zitten, is het tegendeel waar: de blondine moest opnieuw naar het ziekenhuis.

Samantha de Jong ziekenhuis

Op een eerste foto zoomt Samantha in op de wond. “Ach, ach, het zit me niet mee ook”, begint ze. “Zwaar ontstoken, het zit me echt niet mee. Onderweg weer naar het ziekenhuis.”

Zwaar ontstoken

Even later deelt de realityster nog een foto, ditmaal met geliefde Gerrit aan haar zijde. “Net terug uit het ziekenhuis. Mijn gezicht ziet eruit ook”, laat Barbie weten. “Mijn hechtingen waren dus zwaar ontstoken, heb nu een antibioticakuur voor tien dagen en littekencrème erbij gekregen.” Ondanks alle tegenslagen gaat Samantha er niet bij de pakken neerzitten. “We blijven positief, hè.”

De tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ag ag het zit me niet mee ook zwaar onstoken het zit me echt niet mee hè ? onderweg weer na het ziekenhuis ?

Een bericht gedeeld door Samantha?Gerrit (@samantha_de_jong29) op

Ernstig auto-ongeluk

Barbie raakte op 19 april betrokken bij een ernstig auto-ongeluk. Ze zat als passagier in de auto waarvan de bestuurder de macht over het stuur verloor en tegen het hekwerk van het viaduct op de Schenkkade in Den Haag botste. De twee andere inzittenden raakten ook gewond. “Ik heb een zware hersenschudding, een gebroken rib en ook heb ik meerdere rug- en nekwervels gekneusd”, vertelde Samantha erover in Shownieuws. “Van het ongeluk kan ik mij nauwelijks iets herinneren. Ik herinner mij de klap tegen de muur en dat ik door de auto heen vloog met mijn hoofd tegen de ruit. Daarna werd ik de volgende dag pas wakker in het ziekenhuis.”

Zwangerschap

Een week geleden werd wereldkundig dat Samantha opnieuw in verwachting is. “Op dit moment gaat het weer de goede kant op en met trots kan ik vertellen dat ik zeven weken en drie dagen zwanger ben. Tijdens mijn verblijf in het ziekenhuis kwamen ze erachter dat ik weer zwanger bleek te zijn. Met de baby gaat gelukkig alles goed, maar ben pas echt opgelucht als ik twaalf weken in verwachting ben.”

Gerrit

Voor Samantha en Gerrit kwam het nieuws als een complete verrassing. Het stel is nog niet lang samen: eind maart maakten de twee hun relatie bekend. “Hij heeft zoveel levenservaring, en hij weet precies hoe hij een vrouw moet behandelen”, zei ze in een recent interview met Story. “Hij is echt te gek. Ook met mijn ouders kan hij goed overweg. En Gerrit houdt me op het rechte pad, voor zover dat nog nodig is.”

Verloofd?

Samantha is zo gek op Gerrit, dat ze zelfs al hint op een verloving. “Ik word je aanstaande vrouw, toch?”, vroeg Barbie in een recente video. “Dat ben je al”, reageerde hij. De zwangere blondine gaf aan dat ze alleen nog zijn achternaam nodig had en dan “helemaal trots” zou zijn. “Of je daar nou zou blij mee moet wezen”, grapte Gerrit. Waarop Barbie reageerde: “Ja, ikke wel ja.” Of Gerrit daadwerkelijk op zijn knieën is gegaan voor Barbie, is niet bekend. Maar hiermee lijken de twee wél te onthullen dat er trouwplannen zijn.

Lees ook
Zwangere Samantha de Jong laat er geen gras over groeien: is ‘Barbie’ nu al verloofd met Gerrit?

Miskraam

Samantha heeft al twee kinderen, dochter Angelina en zoontje Milano die ze met ex-man Michael van der Plas kreeg. Afgelopen augustus was de blondine ook in verwachting. Met haar toenmalige vriend Maron verwachtte ze haar derde kindje. Helaas resulteerde die zwangerschap in een miskraam. “We hebben maar heel even van je mogen genieten”, schreef ze destijds bij een foto van een hart van wolken. “Zo welkom als je was, zo diep je al in ons hart zat… We missen je nu al en zullen altijd van je blijven houden.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Foto’s van Edwin Smulders

Een bericht gedeeld door Samantha?Gerrit (@samantha_de_jong29) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Goodmorninggg ???

Een bericht gedeeld door Samantha?Gerrit (@samantha_de_jong29) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Goodmorning wij zijn al lekker aan de wandel ?

Een bericht gedeeld door Samantha?Gerrit (@samantha_de_jong29) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress, Instagram