Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Schokkend: Samantha ‘Barbie’ de Jong toont foto’s van verwondingen (en nog maar één wenkbrauw)

Schokkend: Samantha ‘Barbie’ de Jong toont foto’s van verwondingen (en nog maar één wenkbrauw)

Schokkend: Samantha ‘Barbie’ de Jong toont foto’s van verwondingen (en nog maar één wenkbrauw)

Zo’n anderhalve week geleden raakte Samantha de Jong (30), beter bekend als Barbie, betrokken bij een ernstig auto-ongeluk in Den Haag. Ze belandde in het ziekenhuis met flinke verwondingen, maar al gauw bleek de realityster buiten levensgevaar te zijn en het naar omstandigheden goed te maken. Toch liegen de foto’s er niet om: de blondine ziet er behoorlijk beschadigd uit.

Auto-ongeluk Samantha de Jong

Barbie raakte op 19 april betrokken bij een ernstig auto-ongeluk. Ze zat als passagier in de auto waarvan de bestuurder de macht over het stuur verloor en tegen het hekwerk van het viaduct op de Schenkkade in Den Haag botste. De twee andere inzittenden raakten ook gewond. “Ik heb een zware hersenschudding, een gebroken rib en ook heb ik meerdere rug- en nekwervels gekneusd”, vertelde Samantha erover in Shownieuws. “Van het ongeluk kan ik mij nauwelijks iets herinneren. Ik herinner mij de klap tegen de muur en dat ik door de auto heen vloog met mijn hoofd tegen de ruit. Daarna werd ik de volgende dag pas wakker in het ziekenhuis.”

Verwondingen

Op Instagram heeft Samantha meerdere foto’s gedeeld van haar verwondingen. Op die kiekjes is te zien hoe één kant van haar gezicht helemaal kapot is, haar rechteroog flink opgezwollen is en ze nog slechts één wenkbrauw heeft. “Wil iedereen bedanken voor de lieve berichten en kaartjes die ik heb gekregen na mijn auto-ongeluk”, schrijft ze erbij. Op een andere foto wordt duidelijk dat de zwelling al iets weggetrokken (of weggefilterd) is.

De tekst gaat verder onder de foto’s.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Gaat alweer de goede kant op mijn dinsdag gezicht ?

Een bericht gedeeld door Samantha? (@samantha_de_jong29) op

Zwangerschap

Bij de fotoreeks deelt ze ook meer details over haar zwangerschap, die dinsdag wereldkundig werd. “Op dit moment gaat het weer de goede kant op en met trots kan ik vertellen dat ik zeven weken en drie dagen zwanger ben. Tijdens mijn verblijf in het ziekenhuis kwamen ze erachter dat ik weer zwanger bleek te zijn. Met de baby gaat gelukkig alles goed, maar ben pas echt opgelucht als ik twaalf weken in verwachting ben.”

Gerrit

Voor Samantha en Gerrit kwam het nieuws als een complete verrassing. Het stel is nog niet lang samen: eind maart maakten de twee hun relatie bekend. “Hij heeft zoveel levenservaring, en hij weet precies hoe hij een vrouw moet behandelen”, zei ze in een recent interview met Story. “Hij is echt te gek. Ook met mijn ouders kan hij goed overweg. En Gerrit houdt me op het rechte pad, voor zover dat nog nodig is.”

Lees ook
Samantha ‘Barbie’ de Jong opnieuw in verwachting (en het is nog héél pril)

Miskraam

Samantha heeft al twee kinderen, dochter Angelina en zoontje Milano die ze met ex-man Michael van der Plas kreeg. Afgelopen augustus was de blondine ook in verwachting. Met haar toenmalige vriend Maron verwachtte ze haar derde kindje. Helaas resulteerde die zwangerschap in een miskraam. “We hebben maar heel even van je mogen genieten”, schreef ze destijds bij een foto van een hart van wolken. “Zo welkom als je was, zo diep je al in ons hart zat… We missen je nu al en zullen altijd van je blijven houden.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Hou zoveel van jou ben Zo blij dat jij in me leven ben gekomen ?

Een bericht gedeeld door Samantha? (@samantha_de_jong29) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Brunopress, Instagram