Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Samantha ‘Barbie’ de Jong bevallen van zoon én deelt eerste foto’s van pasgeboren spruit

Samantha ‘Barbie’ de Jong bevallen van zoon én deelt eerste foto’s van pasgeboren spruit

Samantha ‘Barbie’ de Jong bevallen van zoon én deelt eerste foto’s van pasgeboren spruit

De week begint met beschuit met blauwe muisjes voor Samantha de Jong (31) en haar verloofde Gerrit Meerts (48). De geplande keizersnede is inmiddels achter de rug en het stel is de trotse ouders geworden van zoon. De realityster, ook wel bekend als ‘Barbie’, deelt de eerste foto’s van en met het jochie.

Samantha ‘Barbie’ de Jong bevallen

Met een hoop foto’s heeft Samantha haar volgers op de hoogte gehouden vanuit het ziekenhuis en inmiddels heeft ze kunnen laten weten dat haar zoontje is geboren. “Daar is die eindelijk, onze mooie kleine man Djemino Marco Meerts”, laat de kersverse moeder weten via Instagram. Ze deelt de eerste foto van haar pasgeboren zoontje, die ogenschijnlijk rustig ligt te slapen. “Alles is goed gegaan, zo trots dat ik ben.” Ook deelt ze een foto van zichzelf met haar baby’tje. “Trotse ouders van Djemino.”

De tekst gaat verder onder de foto.

Geplande keizersnede

Het jongetje is via een keizersnede ter wereld gekomen. Toen ze eind april een auto-ongeluk had, werd in het ziekenhuis duidelijk dat ‘Barbie’ al acht weken in verwachting was. Hoewel Samantha ‘Barbie’ de Jong in december is uitgerekend, is de bevalling twee weken eerder gepland. “De artsen zagen bij de echo’s dat de placenta voor de ingang van de baarmoederhals zit. Dat is een groot risico wanneer ik weeën krijg.”

Lees ook
Vriend Samantha de Jong is niét bij de bevalling: Barbie open over nogal opvallende reden

Bijzondere naam

De naam ‘Djemino’ komt niet geheel uit de lucht vallen; Samantha verklapte eerder al de bijzondere naam van de baby. Gerrit had besloten dat als het een jongetje zou zijn, hij zou worden vernoemd. “Een paar jaar geleden was mijn dochter Thea zwanger en na ruim vier maanden kwam ze erachter dat hun kindje eigenlijk niet levensvatbaar was”, aldus de verloofde van Barbie. “Dat was ontzettend moeilijk voor haar. Het beste was om de zwangerschap af te breken. Maar dat is een zwaar proces om te accepteren. Uiteindelijk is Thea voortijdig bevallen van een zoontje. Ze heeft hem de naam Djemino Marco gegeven en zo gaat het zoontje van Samantha en mij ook heten. We hebben daar lang over nagedacht, maar ik zou niet anders willen dan dat onze zoon diezelfde naam krijgt. Hij gaat dus Djemino Marco Meerts heten.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress, Instagram