Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Samantha ‘Barbie’ de Jong deelt foto van haar ‘nieuwe liefde’

Samantha ‘Barbie’ de Jong deelt foto van haar ‘nieuwe liefde’

Samantha ‘Barbie’ de Jong deelt foto van haar ‘nieuwe liefde’

Drie weken geleden verscheen op het Instagram-account van Samantha de Jong een foto en een video waarop een nieuwe onbekende man te zien was. Barbie schreef ‘Met mijn liefde op boevenpad’ bij de gezellige foto. Inmiddels heeft de realityster een nieuw account aangemaakt en ook daarop verschijnt nu een foto met haar vermeende nieuwe vlam.

Op het nieuwe kiekje is dezelfde mysterieuze man te zien met wie Barbie drie weken geleden poseerde. De twee zitten samen in de auto en lachen lief naar de camera. ‘Samen met m’n schatje’, schrijft Samantha bij de foto. Ook verwijst ze naar Bonnie & Clyde.

De tekst gaat verder onder de post.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Samantha💖 (@samantha_de_jong31)

Overleden vriend Gelmore

Kapot van verdriet was Samantha nadat haar vriend en  vader van haar jongste kind – Gelmore – eind april overleed. Hij kreeg onverwachts een hartstilstand. Samantha werd na het drama zelf opgenomen in het ziekenhuis nadat zij bij een vriendin volledig was ingestort. Op Koningsdag verschenen er ineens weer posts van de blondine, die liet weten inmiddels weer thuis te zijn. Bij foto’s en filmpjes van en met Gelmore deelde ze hoe machteloos en verdrietig ze zich voelde.

Drugs in het spel

Na het nieuws over het drama deden er direct allerlei geruchten de ronde. Zo zouden er volgens buurtbewoners drugs in het spel zijn geweest en valt op sociale media te lezen dat de twee samen buiten bewustzijn zouden zijn geraakt na het gebruik van drugs.

Lees ook
Moving on: Samantha ‘Barbie’ de Jong laat tattoo overleden vriend bedekken

Liefde Dave over?

Nog geen maand na de dood van ‘grote liefde’ Gelmore, werd de realityster smoorverliefd op Dave. Ze schreeuwde haar geluk van de daken. Barbie kreeg daarom bakken met kritiek over zich heen. Maar voor deze mensen had de voormalig ‘Oh Oh Cherso-ster’ direct een duidelijke boodschap. Zo deelde ze op Instagram: “Schat, samen kunnen wij heel de wereld aan. Dat wij op elkaars pad zijn gekomen had zo moeten zijn. Niemand heeft hier om gevraagd. Jij en ik en fuck de haters!” Nu lijkt het er dus op dat de Jong het hoofdstuk Dave alweer achter zich heeft gelaten.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress