Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > ‘Sabia Boulahrouz krijgt rol in Nederlandse televisieserie’

‘Sabia Boulahrouz krijgt rol in Nederlandse televisieserie’

‘Sabia Boulahrouz krijgt rol in Nederlandse televisieserie’

Dat zegt de brunette zelf in de Duitse krant Bild. De ex van voetballer Rafael van der Vaart deed eerder al mee aan Ranking the Stars in Nederland en de Duitse dansshow Dance Dance Dance, maar dit zou haar eerste echte acteerklus worden.

In een nieuwjaarsinterview met Bild vertelt Sabia dat haar een rol in een Nederlandse tv-serie is aangeboden. Over de naam van serie wil ze niets zeggen. Ook heeft de in Hamburg wonende Sabia nog twijfels of ze het aanbod daadwerkelijk aan gaat nemen. “Ik vind acteren heel spannend, maar ik weet nog niet of ik me zeker genoeg voel en of het goed gaat met mijn kinderen als ik in Nederland voor de camera’s zal staan. Ik moet als moeder werken en geld verdienen, maar niet tegen elke prijs.”

Zwangerschap

Sabia heeft een zoontje, Daamin (5) en een dochtertje, Amaya (6) uit haar relatie met voetballer Khalid Boulahrouz, van wie ze in 2012 scheidde. Daarna was ze samen met voetballer Rafael van der Vaart, die inmiddels een nieuwe relatie heeft met handbalster Estavana Polman. Vorig week werd bekend dat Estavana in verwachting is. Sabia zegt daarover in het interview: “Ik weet hoe groot zijn kinderwens was. Ik ken Estavana niet persoonlijk, maar ik wens haar een zorgeloze en goede zwangerschap en een gezond kind.”

 

Lees ook:

Bron: Algemeen Dagblad, Bild