Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zangeres S10 open over haar seksleven: ‘Ik hou van seks, ook met mensen die ik niet ken’

Zangeres S10 open over haar seksleven: ‘Ik hou van seks, ook met mensen die ik niet ken’

Zangeres S10 open over haar seksleven: ‘Ik hou van seks, ook met mensen die ik niet ken’

De 21-jarige Stien den Hollander, beter bekend als S10, kennen we natuurlijk als onze vertegenwoordigster bij het Eurovisie Songfestival. In het boek Hoe doen we het? vertelt de zangeres meer over haar seksleven. “Het afgelopen jaar heb ik met best veel mannen seks gehad”, vertelt ze openhartig. 

Soms leuk, soms k*t

Zangeres S10 maakt er geen geheim van dat ze een actief seksleven heeft. Ze is met veel mannen naar bed geweest. Sommigen kende ze, anderen wat minder. Niet elke sekspartij was echter een succes.

“Soms was het heel leuk, soms gewoon k*t. Ik heb ook een keer gehad dat ik heel dronken was en iemand langskwam in de nacht. Ik zei dat hij weg moest, omdat ik te dronken was en moest kotsen. Toen heeft hij bij het weggaan een fles Hennessy van mijn drankplateautje meegenomen. Onder het mom van: als ik geen seks krijg, neem ik iets anders mee, denk ik.”

Lees ook
S10 is bezig met nieuw album: ‘Ik kan heel erg verliefd worden als ik een idee krijg’

Het seksleven van S10

Verder vertelt Stien in het boek dat ze houdt van intimiteit en graag zelf de touwtjes in handen heeft. “Ik hou van seks, ook met mensen die ik niet ken. Als ik iemand aantrekkelijk vind, stuur ik diegene een berichtje. Ik vind het chill om het zelf in de hand te hebben. Als we dan wat gaan drinken, draait dat soms uit op seks.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Brunopress