Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > S10 is bezig met nieuw album: ‘Ik kan heel erg verliefd worden als ik een idee krijg’

S10 is bezig met nieuw album: ‘Ik kan heel erg verliefd worden als ik een idee krijg’

S10 is bezig met nieuw album: ‘Ik kan heel erg verliefd worden als ik een idee krijg’

Zangeres S10 is nog maar net terug uit Turijn en was maandagavond al te gast bij ‘Khalid & Sophie’. Daar blikte ze terug op haar deelname aan het Eurovisie Songfestival. Ook verklapte de zangeres waar ze nu mee bezig is en wat haar plannen zijn nu ze terug is in Nederland. 

Verliefd

Het Songfestival eindigde in de nacht van zaterdag op zondag, waarna alle deelnemers weer terugkeerden naar hun thuisland. Zo ook Stien den Hollander (haar echte naam). Nu ze weer terug is in Nederland vraagt iedereen zich natuurlijk af wat haar plannen nu verder zijn. Daar heeft Stien wel een antwoord op: “Ik ben al een tijdje bezig met een nieuw album dat ik wil uitbrengen.”

Ze vertelt dat ze ‘heel erg verliefd’ kan worden als ze een idee krijgt, bijvoorbeeld voor een albumtitel of een nummer. “Ik hoop gewoon dat ik de komende tijd die verliefdheid een beetje voel voor ideeën.”

Lees ook
S10 buiten de top 10, maar: ‘Heb de leukste week van m’n leven gehad’

Rustig aan

Verder geeft de zangeres aan dat ze wil werken aan haar life-performances. “Ik wil de allerbeste live-artiest worden die ik kan worden.” Haar deelname aan het Songfestival was in ieder geval een stap in de goede richting. Zelf noemt de zangeres het ‘een grote inhaalslag’.

De afgelopen maanden heeft Stien enorm veel gezongen. Daarvoor was flink wat training nodig. “Ik wist eerlijk gezegd niet eens dat ik zoveel dagen achter elkaar kon zingen. Ik heb mijn stem echt gewoon heel erg getraind.”

Hoewel de zangeres al een poosje druk is met een nieuw album, doet ze het nu toch even rustig aan. “Ik ben nu gewoon nog even heel erg in de wolken van dit.” En dat begrijpen we volledig.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Brunopress