Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > S10 buiten de top 10, maar: ‘Heb de leukste week van m’n leven gehad’

S10 buiten de top 10, maar: ‘Heb de leukste week van m’n leven gehad’

S10 buiten de top 10, maar: ‘Heb de leukste week van m’n leven gehad’

S10 is een klein beetje teleurgesteld met haar elfde plaats op het Eurovisie Songfestival. Toch kan de zangeres “heel blij en tevreden” terugkijken, zo vertelde ze met een hele grote glimlach bij aankomst bij haar hotel aan de Nederlandse pers.

Optreden S10

“Hoe ik me voel? Geweldig!”, riep S10 uit nadat ze door een grote groep media en Nederlandse supporters werd begroet. De fans trakteerden haar op een groot applaus.

“Ik heb het zo naar m’n zin gehad. Het was m’n beste optreden tot nu toe, eigenlijk in m’n leven”, zo jubelde S10. “Het is precies zo gegaan als ik had gehoopt, misschien alleen een beetje teleurgesteld met m’n positie in de top. Maar het is gewoon geweldig geweest. Ik heb de leukste week van m’n leven gehad en nu gaan we even een biertje drinken want dat is ook al heel lang geleden!”

Voorspellingen

S10 kon vooraf nauwelijks een inschatting maken over hoeveel punten de televoters haar zouden geven. “Je kan het een beetje voorspellen maar hoe het uiteindelijk gaat weet je niet. We hebben twaalf punten van Italië gekregen: dat deed mij heel erg veel goed. En nu gaan we ervan genieten!”

Lees ook:
Linda Hakeboom maakt documentaire over S10: ‘Heel gelukkig dat dit weer kan’

Piekmoment

Bijna 4 miljoen Nederlanders keken zaterdagavond naar het optreden van S10 in de finale van het Eurovisie Songfestival. De vertolking van De Diepte was dan ook het zogenoemde “piekmoment” van de avond, aldus Stichting KijkOnderzoek. Naar de gehele finale keken gemiddeld 3 miljoen mensen.

Ook in de eerste halve finale afgelopen dinsdag zorgde S10 voor het piekmoment. Toen keken er zo’n 3 miljoen Nederlanders naar haar optreden.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Brunopress, Instagram