Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Ruzie Drake en Nicki Minaj voorbij

Ruzie Drake en Nicki Minaj voorbij

Ruzie Drake en Nicki Minaj voorbij

Drake en Nicki Minaj staan erom bekend goede vrienden te zijn. Maar sinds een aantal maandel stond die vriendschap op een laag pitje. Nu heeft Minaj weer een foto met Drake op Instagram geplaatst, waarmee ze haar fans laat weten dat alles weer koek en ei tussen hen is. Zou dat binnenkort een duetje betekenen?

Aanval
Twee zomers geleden ontstond de ruzie tussen de 30-jarige Drake en de 34-jarige Nicki, nadat haar toenmalige vriend, rapper Meek Mill, de wereld in zond dat Drake geen enkel uitgebrachte plaat zelf had gemaakt. Meek Mill twitterde in juli 2015: “Stop met mij te vergelijken met Drake…hij schrijft zijn eigen raps niet eens!”

Beschuldigingen
In zijn nummer Charged Up wijdt Drake een aantal zinnen aan deze – volgens hem valse – beschuldigingen. “Wow, ik ben vereerd dat je denkt dat dit geënsceneerd is, ik voel me gevleid, sterker nog ik ben sprakeloos,” rapt hij in het nummer. Nicki Minaj stond tussen de twee mannen in, en koos toch voor haar liefde voor Meek Mill. Dit zorgde ervoor dat haar jarenlange vriendschap met Drake om zeep geholpen werd en dat de twee voor langere tijd geen contact hadden.

Hernieuwde vriendschap
In januari strandde de relatie van Nicki en Meek en sindsdien zou de vrienschap tussen haar en de One Dance-zanger weer opgebloeid zijn. De twee zouden op dezelfde voet verder zijn gegaan als ze waren gebleven en de vriendschap zou weer helemaal zoals vanouds zijn.

Bekijk de foto die Nicki op Instagram deelde hieronder!

A photo posted by Nicki Minaj (@nickiminaj) on

 

Bron: RTL, Instagram

Lees ook: