Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Ruud de Wild opnieuw onder het mes na optreden complicaties: ‘Afgelopen 24 uur waren heel zwaar’

Ruud de Wild opnieuw onder het mes na optreden complicaties: ‘Afgelopen 24 uur waren heel zwaar’

Ruud de Wild opnieuw onder het mes na optreden complicaties: ‘Afgelopen 24 uur waren heel zwaar’

Maandagochtend maakte Olcay Gulsen (40) het heuglijke nieuws bekend dat Ruud de Wild (51) na een geslaagde operatie weer thuis was. Helaas bleek een paar uur later dat de radio-dj toch weer overgebracht moest worden naar het ziekenhuis, vanwege een ‘heftige bloeding’ die was opgetreden. Dit werd in eerste instantie uit voorzorg gedaan, maar nu blijkt dat Ruud vandaag toch weer onder het mes moet.

Reis vol hobbels

Via haar Instagram Stories houdt Olcay haar volgers op de hoogte. “Afgelopen 24 uur waren heel zwaar, er zijn toch complicaties en mijn allerliefste wordt nu naar de operatiekamer gebracht”, schrijft ze. “Het is een reis vol hobbels, maar het komt echt goed.”

Diagnose darmkanker

Ruud de Wild kreeg een “aantal maanden geleden” te horen dat hij darmkanker heeft, zo maakte hij vorige week maandag bekend in zijn radioshow De Wild in de Middag. Daarbij liet hij weten het nieuws bewust stil te hebben gehouden en een eerste ingreep al achter de rug te hebben. “Helaas is niet alles weg”, vertelde de radio-dj. “Ik moet nog een keer geopereerd worden en na die operatie moet ik een tijdje revalideren.”

Lees ook
Geopereerde Ruud de Wild tóch weer met ambulance overgebracht naar ziekenhuis na ‘heftige bloeding’

Blijft iets engs

Naar verwachting is de radio-dj drie maanden uit de running. “Ik ben gezegend met de allerbeste artsen en ze zijn er eigenlijk supersnel bij maar ja, kanker blijft kanker en het blijft iets engs”, aldus Ruud. “Ik hoop na die revalidatie terug te komen. Jullie zijn nog niet van mij af.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Olcay Gulsen (@olcay)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Olcay Gulsen (@olcay)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Ruud de Wild (@ruuddewild)

Bron: ANP | Beeld: ANP, Instagram