Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Ruud de Wild deelt zeldzame foto met zoontje Johnny (12): ‘Zo fijn om weer thuis te zijn’

Ruud de Wild deelt zeldzame foto met zoontje Johnny (12): ‘Zo fijn om weer thuis te zijn’

Ruud de Wild deelt zeldzame foto met zoontje Johnny (12): ‘Zo fijn om weer thuis te zijn’

Ruud de Wild (51) mocht afgelopen dinsdag gelukkig het ziekenhuis weer verlaten. Vorige week werd de NPO Radio 2-dj opnieuw geopereerd wegens complicaties na een darmoperatie, die hij onderging vanwege zijn kankerdiagnose. Vriendin Olcay Gulsen is in deze zware tijd zijn steun en toeverlaat, maar ook zijn kinderen zijn er voor hem. Op Instagram deelt Ruud, die eigenlijk nooit iets deelt over of van zijn kinderen, een mooie foto van zoontje Johnny (12), die hem deze week bezocht.

Daar word je toch blij van

Johnny’s bezoek toverde een grote glimlach op het gezicht van Ruud. “Zo fijn om weer thuis te zijn. Vandaag is Johnny mijn cheer upper“, schrijft de radio-dj bij het mooie plaatje. Ruud’s (bekende) volgers smelten bij het zien van dit beeld, dat niet vaak voorbijkomt op zijn feed. “Hoe lief!”, reageert Wendy van Dijk. Een ander merkt op: “Wat een super foto. Nu bouwen aan een goed herstel, laat je maar goed verwennen door je lieve vrouw.”

Trots vader

Johnny (12) en dochter Teddy (9) kreeg de Wild uit zijn relatie met Aafke Burggraaf, met wie hij van 2007 tot 2014 getrouwd was. Uit zijn eerdere relatie met presentatrice Tatum Dagelet heeft de radio-dj heeft nog een dochter, Toy Travis (18). Van 2014 tot 2018 had Ruud een relatie met Ilse Knijn en sinds het voorjaar van 2019 (met een korte tussenpauze) is hij samen met Olcay Gulsen.

Lees ook
Ruud de Wild opnieuw onder het mes na optreden complicaties: ‘Afgelopen 24 uur waren heel zwaar’

Darmkanker

De Wild maakte in maart bekend darmkanker te hebben en onderging vervolgens een darmoperatie. Hij mocht vrij snel na de operatie naar huis, maar werd niet veel later vanwege complicaties toch weer opgenomen in het ziekenhuis. Ruud de Wild is de komende maanden niet op de radio te horen in zijn NPO Radio 2-programma De Wild in de Middag. Eddy Keur vervangt hem tijdelijk.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Ruud de Wild (@ruuddewild)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Ruud de Wild (@ruuddewild)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Ruud de Wild (@ruuddewild)

Bron: STORY | Beeld: ANP