Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Van kanker genezen Ruud de Wild maakt frisse start: grijze coupe verruild voor compleet nieuwe look

Van kanker genezen Ruud de Wild maakt frisse start: grijze coupe verruild voor compleet nieuwe look

Van kanker genezen Ruud de Wild maakt frisse start: grijze coupe verruild voor compleet nieuwe look

Ruud de Wild (52) heeft er een paar heftige maanden op zitten. In maart deelde hij het vreselijke nieuws dat hij getroffen was door darmkanker, waarvoor hij niet veel later onder het mes moest. De operatie verliep helaas niet zonder complicaties, maar gelukkig kon de radio-dj in april melden van ‘de gevreesde K’ af te zijn. Na dit geweldige nieuws is het de hoogste tijd voor een nieuwe start, waarbij een frisse coupe hoort.

Ruud de Wild blond

Als er iemand is die Ruud door de afgelopen tijd heen heeft geholpen, is het Olcay Gulsen (40) wel. Op Instagram deelt hij dan ook weer eens een romantische foto met zijn geliefde, waarop de radio-dj te zien is met een nieuwe haarkleur. In plaats van grijze lokken gaat Ruud vanaf nu met blond haar door het leven.

New hair, don’t care

De meningen zijn duidelijk verdeeld over het nieuwe kapsel van Ruud. “Zonde van je mooie grijze haren!”, schrijft een fan, terwijl Giel de Winter hem juist een compliment geeft over zijn coupe. “Dat haar van je is keihard man!”, luidt zijn reactie. Dat zijn nieuwe kapsel niet bij iedereen in de smaak valt, is Ruud niet ontgaan. “Wat hou ik van mensen met een mening. Ik leef (gelukkig) en I love life”, schrijft hij bij een foto waarop zijn frisse coupe nog beter zichtbaar is.

Lees ook
Ruud de Wild deelt zeldzame foto met zoontje Johnny (12): ‘Zo fijn om weer thuis te zijn’

Steun en toeverlaat

De bekende radio-dj maakte in maart bekend darmkanker te hebben en onderging vervolgens een darmoperatie. Hij mocht vrij snel na de operatie naar huis, maar werd niet veel later vanwege complicaties toch weer opgenomen in het ziekenhuis. Gelukkig werd Ruud eenmaal thuis weer volop omringd door lieve familie en vrienden die hem steunen. Zo deelde hij afgelopen week een zeldzame selfie met zijn zoontje Johnny (12). “Zo fijn om weer thuis te zijn. Vandaag is Johnny mijn cheer upper“, schreef hij bij het mooie plaatje. Ruud’s (bekende) volgers smolten bij het zien van het beeld, dat niet vaak voorbijkomt op zijn feed. Een maand later kon de radio-dj het nieuws bekendmaken dat ‘de gevreesde K’ weg was.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Ruud de Wild (@ruuddewild)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Ruud de Wild (@ruuddewild)

Beeld: Brunopress, Instagram