Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Schoonvader Van Soelen over André Hazes: ‘Met hun relatie is niets aan de hand’

Schoonvader Van Soelen over André Hazes: ‘Met hun relatie is niets aan de hand’

Schoonvader Van Soelen over André Hazes: ‘Met hun relatie is niets aan de hand’

De laatste tijd gaan er veel geruchten over André Hazes rond. Één daarvan is dat André Hazes en zijn schoonvader Rudolf van Soelen niet meer door één deur kunnen. De twee volgen elkaar een tijd niet meer op Instagram. Nu komt Rudolf van Soelen met het verlossende antwoord. 

Alle roddels de wereld uit

“Nee, natuurlijk heb ik geen ruzie met André, waarom zou ik ruzie met hem moeten hebben?” Ook tussen de tortelduifjes zelf zit ook nog alles helemaal goed bevestigt Rudolf. “Met hun relatie is niets aan de hand.”

Lees ook
André Hazes loog tegen Bridget Maasland over dat hij vrijgezel was

Burn-out André Hazes

Sjoerd Bodewes, de manager van André maakte nog niet zo lang geleden bekend dat Dré in een emotionele burn-out zit. Ook al is André een ontzettende energieke artiest, hij is door een paar hele moeilijke maanden heen gegaan, dus dit hadden we kunnen zien aankomen. De klachten komen niet alleen door de persoonlijke problemen van André, maar ook zat het door de coronatijd op zakelijk vlak niet mee. “Hij moet voor zichzelf nu de keuze maken, dat hij er goed uitkomt. Tijd heelt alle wonden. Volgens mij is hij in goede handen.”Meer over de situatie liet Jeroen van der Boom niet weten. Hij vindt niet dat hij het recht heeft om hier meer over te vertellen. André en Sarah verblijven op dit moment samen in Spanje na alle kritiek die de twee over zich heen hebben gekregen vanuit de media.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Edwin Smulders