Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > RTL schort samenwerking op met The Voice-coach Ali B

RTL schort samenwerking op met The Voice-coach Ali B

RTL schort samenwerking op met The Voice-coach Ali B

Er is een tweede aangifte gedaan in de Voice-zaak. Het zou gaan om een zedendelict en de aanklacht is aan Ali B gericht. Ali ontkent alles.

Maar RTL besluit nu om de samenwerking met coach Ali op te schorten.

Eerder al

Dat is gisteren gebeurd, laat een woordvoerder van het bedrijf weten. Gisteren is er ook een tweede aangifte gedaan tegen Ali B die te maken heeft met de zedenzaak bij The Voice of Holland. RTL wil niet zeggen of het opschorten van de samenwerking met de aangifte te maken heeft. Er lag al een eerdere aangifte tegen The Voice-coach Ali B. Die ligt bij het Openbaar Ministerie Midden-Nederland. Het is voor nu nog steeds onduidelijk van wie de aangiftes komen. De slachtoffers zouden morgen in het Youtube-programma BOOS vertellen over wat hen is overkomen. Dat programma is om 16 uur te zien.

Andere LINDA

De andere naam die nu veel in het nieuws is, is die van bandleider Jeroen Rietbergen. Jeroen had relaties van ‘seksuele aard’ gehad met vrouwen die betrokken waren bij The Voice of Holland, meldde hij zelf. Hij heeft toegegeven. Hij was bijna 15 jaar samen met Linda de Mol, maar de twee zijn nu uit elkaar. Linda legt voorlopig haar werkzaamheden stil. Ook de nieuwe LINDA., het tijdschrift van Linda de Mol, dat in het teken zou staan van ‘gelukkig gescheiden’, is niet naar de drukker.  Dat maakt Karin Swerink, hoofdredacteur van LINDA., vandaag bekend. ‘We vinden dit onderwerp niet gepast nu Linda net haar relatie verbroken heeft. Omdat we altijd ver vooruit werken, hebben we net een paar dagen voor de deadline met een ander thema kunnen wisselen. Hoe we het verder gaan doen de komende edities, dat weten we nog niet. Dat gaan we nu bekijken.’

Bron: ANP | Beeld: Brunopress