Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > RTL gaat niet verder met Danny de Munk wegens aangifte van verkrachting

RTL gaat niet verder met Danny de Munk wegens aangifte van verkrachting

RTL gaat niet verder met Danny de Munk wegens aangifte van verkrachting

RTL heeft woensdagmiddag bekend gemaakt dat Danny de Munk (52) niet als panellid te zien zal zijn in een nieuw seizoen van I can see your voice. Dit is naar aanleiding van de aangifte van verkrachting die gedaan is tegen de zanger. 

Aangifte

Dinsdagavond werd bekend dat er een aangifte van verkrachting is gedaan tegen Danny de Munk. De vrouw, die de aangifte heeft gedaan, heeft in 2007 en 2008 veel samengewerkt met de zanger achter de schermen bij de musical Ciske de Rat. Danny ontkent zelf alle beschuldigingen via zijn advocaat Royce de Vries.

Naar aanleiding van de aangifte heeft RTL besloten om niet verder te gaan met Danny. “Het onderzoek naar de aangifte valt samen met de start van de opnameperiode van een nieuw seizoen ICSYV. We hebben het met Danny besproken en zijn het er met elkaar over eens dat hij onder deze omstandigheden niet zal deelnemen als panellid aan het programma. Dat betekent dat we voor dit seizoen op zoek gaan naar iemand anders.”

Wie de vervanger van Danny wordt, is nog onbekend.

Lees ook
Aangifte van verkrachting gedaan tegen zanger Danny de Munk

Talpa reageert

Talpa liet eerder vandaag weten dat de aangifte tegen Danny géén gevolgen heeft voor het programma De Hollandse Nieuwe. Danny is daarin een van de juryleden. Het programma is eerder al opgenomen en elke week te zien bij SBS6.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: AD.nl | Beeld: Brunopress