Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Roy Donders nog steeds smoorverliefd op Michelle: ‘We willen graag trouwen’

Roy Donders nog steeds smoorverliefd op Michelle: ‘We willen graag trouwen’

Roy Donders nog steeds smoorverliefd op Michelle: ‘We willen graag trouwen’

Roy Donders heeft sinds een aantal maanden een relatie met Michelle. De twee zijn ontzettend gelukkig met elkaar. Bij RTL Boulevard licht Roy een tipje van de sluier op over hun toekomstplannen.

Roy en zijn Michelle

Roy Donders is smoorverliefd op zijn Michelle. Ze leerden elkaar vorig jaar kennen tijdens een vakantie in Griekenland. Michelle had toen nog een relatie met een andere man. Roy had zelf niet verwacht dat hij zou vallen op een vrouw. Uiteindelijk konden ze hun gevoelens voor elkaar niet langer bedwingen en gingen ze daten.

“We hebben het hartstikke leuk samen”, laat Roy weten aan RTL Boulevard. Het wordt volgens de stylist van het Zuiden steeds “mooier en leuker en beter”. De twee zijn ook al druk bezig met plannen maken voor de toekomst. “We zouden ook wel graag in de toekomst willen trouwen, dus er is nog genoeg in het vooruitzicht”, verklapt hij.

Huisje, boompje, beestje dus? Kinderen zou het stel graag willen, maar alles op z’n tijd. “Ja wie weet misschien ooit nog een kindje, ja wie weet”, laat Roy weten.

Roy laat op Instagram vol trots zijn grote liefde zien. Zo was hij een tijdje terug met Michelle op vakantie in Spanje. De vonken vlogen er vanaf!

Lees ook
Boer Evert en Maud geven update over relatie: ‘Het is niet alleen maar makkelijk..”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Roy Donders official (@roydonderstv)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress