Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Roxeanne Hazes zingt in ‘Beste zangers’ de sterren van de hemel: ‘Kippenvel!’

Roxeanne Hazes zingt in ‘Beste zangers’ de sterren van de hemel: ‘Kippenvel!’

Roxeanne Hazes zingt in ‘Beste zangers’ de sterren van de hemel: ‘Kippenvel!’

Kijkers van Beste zangers waren deze week onder de indruk van het optreden van Roxeanne Hazes. De zangeres zong het nummer Ik drink speciaal voor collega Claudia de Breij. En dat deed ze met verve!

Deze week stond in het teken van zangeres en comedienne Claudia de Breij. Onder anderen Nielson, Jaap Reesema en Roxeanne Hazes brachten een lied ten gehore voor Claudia.

Roxeanne in Beste zangers

Vooral Roxeanne Hazes liet in de nieuwste aflevering van Beste Zangers een diepe indruk achter, bij zowel de andere zangers als bij de kijkers. Ze zong het nummer Ik drink van Ramses Shaffy, omdat Claudia dit nummer veel luisterde in haar jongere jaren. Claudia vond het nummer altijd prachting, maar vond de tekst wel beangstigend. Roxeanne herkent dat wel door haar jeugd.

“Ik had daadwerkelijk iets om bang voor te zijn in mijn jeugd, want mijn vader dronk behoorlijk veel. Ik zou het heel bijzonder vinden om dit liedje, vanuit de ogen van mijn vader, voor jou te zingen vanavond”, zei Roxeanne voor ze begon met zingen.

Lees ook
Carrièreswitch voor Roxeanne Hazes? ‘Het gaat mij aan het hart’

Tekst gaat verder onder de video.

Kijkers onder de indruk

Roxeanne bracht het prachtige nummer ten gehore en de andere zangers waren zichtbaar ontroerd. Ook kijkers konden het amper droog houden bij het kijken van de aflevering. Lees hieronder een aantal van de lovende reacties.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: AVROTROS