Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Onafscheidelijk: zichtbaar stralende Roxeanne en Monique genieten samen met kids van ‘zussenuitje’

Onafscheidelijk: zichtbaar stralende Roxeanne en Monique genieten samen met kids van ‘zussenuitje’

Onafscheidelijk: zichtbaar stralende Roxeanne en Monique genieten samen met kids van ‘zussenuitje’

Waar Roxeanne Hazes (27) en Monique Westenberg (42) tot eerder dit jaar niet met elkaar door één deur konden, hebben de twee elkaar nu helemaal gevonden. Zo liet de vriendin van André onlangs al weten haar schoonzus als haar eigen familie te beschouwen en voegde ze daar dit weekend aan toe het wel te zien zitten om samen te wonen met de zangeres en hun gezinnen. De vrouwen zijn sinds kort onafscheidelijk en genoten dan ook gisteren weer van een gezellig uitstapje samen.

Zussenuitje Roxeanne Hazes en Monique Westenberg

Roxeanne en Monique hebben maandag hun kinderen meegenomen naar de Amsterdamse dierentuin Artis, waar ze samen met Jerney – de vrouw van Monique’s broer – en haar dochter naartoe gingen. “Dagje naar de diertjes”, schrijft de dolenthousiaste Westenberg bij een reeks foto’s op Instagram. Roxeanne is uiteraard een van de eersten die reageert op de foto’s, wat ze doet met twee veelzeggende hartjes.

Enthousiaste fans

Fans van Monique vinden het fantastisch dat zij en Roxeanne het bij hebben gelegd. “Geweldig dat jullie weer samen zijn. En die twee kleine mannetjes nou eens. Hand in hand, kameraden. Dit mag nooit meer fout gaan toch”, luidt een van de reacties. Iemand anders schrijft: “Wat een geweldig persoon ben je. Wat fijn en leuk om te zien hoe goed jullie met mekaar om gaan. En het belangrijkste dat de kinderen het gezellig en leuk hebben.”

De tekst gaat verder onder de post.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Dagje naar de diertjes ?????

Een bericht gedeeld door ??????? ???̈? (@moniquenoell) op

Uit geruzied

Na jaren is de strijdbijl tussen Roxeanne en André Hazes afgelopen zomer eindelijk begraven. Sindsdien krijgt Nederland geregeld te zien hoe goed het wel niet gaat tussen broer en zus, én aanhang. Want dat ook Roxeanne en Monique het tegenwoordig heel erg goed met elkaar kunnen vinden, delen de twee maar wat graag met de buitenwereld. Monique ziet Roxeanne zelfs al als ‘zus’, zo bleek vorige maand toen ze een foto van hen samen met de vrouw van Monique’s broer Matieu deelde. “Met m’n zussen”, schreef ze erbij.

Lees ook
Nét weer contact, maar band lijkt beter dan ooit: Monique ziet samenwonen met Roxeanne wel zitten

Hersteld contact

André en Roxeanne hadden al zo’n vijf jaar geen contact, maar daar is pasgeleden verandering in gekomen. Sinds de Holland Zingt Hazes-concerten van dit jaar bleef Monique appen met Roxeanne en ook André besloot dat het tijd was voor een verzoening. Ook hij bouwde langzaamaan weer de band op met zijn zus. Laatst was het moment dan eindelijk daar: de zanger nodigde haar uit om bij te praten. “We hebben een heerlijke middag gehad. Het was enorm gezellig en meteen als vanouds”, vertelde Roxeanne eerder over de verzoening in Privé. Misschien raar om te zeggen, maar wat ik voor mijn broertje voel… dat is nooit weggeweest.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Met m’n zussen?

Een bericht gedeeld door ??????? ???̈? (@moniquenoell) op

Beeld: Brunopress, Instagram