Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Gaaf: Roxeanne Hazes deelt uniek en bijzonder geboortekaartje op Instagram

Gaaf: Roxeanne Hazes deelt uniek en bijzonder geboortekaartje op Instagram

Gaaf: Roxeanne Hazes deelt uniek en bijzonder geboortekaartje op Instagram

Roxeanne Hazes en Erik Zwennes hebben het geboortekaartje van hun pasgeboren zoontje Fender gedeeld. De kersverse ouders hebben gekozen voor een bijzondere naam, en daarom ook voor een bijzonder geboortekaartje.

Lees ook
Oh baby! Roxeanne Hazes is bevallen van haar eerste kindje

Surfpunk flyer

‘Fender vroeg en kreeg een surfpunk flyer,’ schrijft Roxeanne op Instagram. Het geboortekaartje is heel kleurrijk en stoer, en doet niet onder voor een knallende artiestenposter – hang ‘m op de gevel van Paradiso en het loopt storm bij de kassa.

Bescheiden boy

Op het kaartje is te lezen dat Fender, die vernoemd is naar een beroemd Amerikaans gitaarmerk, om 05:49 uur ter wereld kwam. Hij mat 52 centimeter en woog 3380 gram.

Emotionele rollercoaster

De Hazes-telg laat weten dat ze de afgelopen week in een emotionele rollercoaster heeft gezeten. “Het gevoel van opeens moeder zijn is overweldigend en zelfs dat is een understatement. De eerste dagen amper doorgehad dat de wereld gewoon doorgaat met draaien, want alleen onze wereld bestaat even voor mij”, schrijft ze. “Ik huil zoveel, want de gedachte dat onze zoon straks groter wordt en niet meer klein, hulpeloos en alleen maar onze liefde nodig heeft wil ik niet beseffen. Dit overtreft alles wat er ooit in mijn leven is gebeurd.”

Precies een week geleden beviel ik van onze prachtige zoon, Fender. Het gevoel van opeens moeder zijn is overweldigend en zelfs dat is een understatement. De eerste dagen amper doorgehad dat de wereld gewoon doorgaat met draaien, want alleen onze wereld bestaat even voor mij. Alle clichés zijn ineens waar en er bestaat geen mooier, grootser gevoel dan dit. Ik kan alleen maar verliefd kijken naar mijn mooie jongens, want lieve @erikzwennes, zonder jou ben ik niets. Je doet zoveel, bent nu al de beste papa die er bestaat en als ik dacht dat ik hiervoor al eindeloos veel van je hield, weet ik niet hoe ik dit gevoel kan beschrijven. Wat een avontuur, dit. Ik huil zoveel, want de gedachte dat onze zoon straks groter wordt en niet meer klein, hulpeloos en alleen maar onze liefde nodig heeft wil ik niet beseffen. Dit overtreft alles wat er ooit in mijn leven is gebeurd. Dankjulliewel voor alle lieve berichtjes en felicitaties. Ik waardeer ze enorm. Nog niet helemaal geland op deze aarde, maar het besef dat wij ouders zijn van zo’n heerlijk hummeltje, die het ook nog eens heel erg goed doet, komt steeds meer. Nu weer verder genieten van mijn alles, mijn gezin. Keep you posted! ❤ #FenderAndrewArnoldZwennes p.s. @danielselleck & @gertjan, bedankt voor ons prachtige geboortekaartje. Fender vroeg en kreeg een surfpunk flyer. 😍

Een bericht gedeeld door ⚡⚡⚡⚡DOCHTER DRE⚡⚡⚡⚡ (@roxeannehazes) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Hollandse Hoogte