Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Rowena Baierl is bevallen! Voormalige Temptation-ster deelt eerste gezinsfoto en onthult bijzondere naam

Rowena Baierl is bevallen! Voormalige Temptation-ster deelt eerste gezinsfoto en onthult bijzondere naam

Rowena Baierl is bevallen! Voormalige Temptation-ster deelt eerste gezinsfoto en onthult bijzondere naam

Beschuit met blauwe muisjes voor Rowena Baierl! De voormalige ‘Temptation Island VIPS’-ster is op 22 mei de trotse moeder geworden van een zoon. Op Instagram deelt ze niet alleen een eerste foto van haar kersverse gezinnetje, maar onthult ze ook meteen de bijzondere naam van het jochie.

Temptations Rowena bevallen

De pasgeboren spruit luistert voluit naar de naam Eagan Renli Zoer, verklapt Rowena. “Onze harten stromen over van liefde en genieten in alle rust van ons mooie gezinnetje”, schrijft de realityster die ook bekend is van haar deelname aan Utopia. “Wij maken het goed met z’n allen en de liefde is onbeschrijfelijk.”

Gelukswensen

Rowena kan rekenen op een stroom aan felicitaties, waaronder van andere oud-Utopianen. “Gefeliciteerd knap gezin!! Geniet”, reageert Billy Bakker. “Gefeliciteerd, geniet ervan”, schrijft Jessie van de Graaf. Ook bekenden van Temptation Island laten hun gelukswensen achter. “Gefeliciteerd lieverds”, luidt de reactie van Rosanna Voorwald. “Heel veel gezondheid en geluk toegewenst! Je wordt een geweldige mama.”

Eerste kindje verloren

Het is niet de eerste keer dat Rowena zwanger was. In april 2020 maakte de realityster bekend in verwachting te zijn van haar eerste kindje, maar twee maanden later moest ze helaas mededelen dat de baby was gestopt met groeien. Vlak na het grote verlies deelde Rowena enkele details over de zwangerschap en hoe die verdrietig genoeg ten einde kwam. Zo was Rowena eind november uitgerekend van een zoontje, maar ging het tussen de zestien en twintig weken zwangerschap mis. Drie maanden na het drama deed ze uitgebreider haar emotionele verhaal, waaruit bleek dat Rowena moest bevallen van haar overleden baby’tje. Het kindje was nog niet vanzelf losgelaten in de baarmoeder, waardoor er weeën opgewekt moesten worden door middel van vaginamedicatie. “Half tien in de ochtend de eerste ronde, om 17:16 uur werd ons zoontje geboren. Alles zat er al aan. Vingertjes, teentjes, oortjes, oogjes, mondje en overduidelijk een jochie.”

Lees ook
Say what? Temptations Rowena had vroeger een relatie met déze bekende rapper

Temptation

Rowena deed in 2018 samen met mede-Utopiaan Ruud mee aan Temptation Island VIPS. Hoewel de relatie stand leek te houden ondanks alle beproevingen in het programma, ging het koppel een tijd later toch uit elkaar. “We zijn beide bezig met persoonlijke processen, waarbij we alle tijd en energie momenteel in onszelf willen steken”, liet de brunette in maart 2019 weten. In juni van datzelfde jaar kondigde Rowena aan weer gelukkig te zijn in de liefde.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ROWENABAIERL.NL (@rowena_baierl)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ROWENABAIERL.NL (@rowena_baierl)

Bron: Story.nl | Beeld: Instagram