Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Romy Monteiro vindt rol in GTST ‘mega leuk’ maar ook een flinke uitdaging

Romy Monteiro vindt rol in GTST ‘mega leuk’ maar ook een flinke uitdaging

Romy Monteiro vindt rol in GTST ‘mega leuk’ maar ook een flinke uitdaging

Eind februari werd bekend dat Romy Monteiro een rol te pakken had in ‘GTST’. Inmiddels is de musicalster alweer een paar weken te bewonderen in de dagelijkse soap. Toen de actrice gisteravond een vragenrondje deed op Instagram kon de vraag hoe Romy het spelen ‘Goede Tijden Slechte Tijden’ vindt natuurlijk niet uitblijven.

Romy Monteiro rol GTST

De musicalster is enorm enthousiast over haar nieuwe job. “Mega mega leuk”, beantwoord ze de vraag. Ze vindt vooral deze nieuwe vorm van acteren erg interessant. “Een heel nieuw vak dat ik leer en dat vind ik super leuk!” Toch moet Monteiro nog altijd een beetje wennen aan het leven op set. “Het gaat snel en het is (soms) veel tekst en je moet bijbenen, maar I like a challenge“, aldus de actrice. “Heb het mega naar m’n zin”.

Collega’s op set

Daarna doet ze ook nog een boekje open over haar GTST-collega’s. “Ik bof ook wel met zulke fijne collega’s met wie ik mag werken.” Romy verwijst dan vooral naar de ‘originele’ cast waar ze veel mee mag werken zoals ‘Ludo’ en ‘Janine’. “En werken met Edwin Jonker (Richard van Nooten) is natuurlijk afzien, maar ach somebody’s gotta do the dirty job“. Daarmee verwijst ze naar de foto die ze bij haar antwoord deelt. Daar zien we Romy en Edwin in bed liggen en verschrikt naar de camera kijken.

De tekst gaat verder onder de foto.

Romy Monteiro rol GTST

Kinderdroom die uitkomt

Voor Romy is een rol in ‘GTST’ een een ware kinderdroom die uitkomt. “Ik keek elke dag trouw, en geen seconde voor half 9 ging ik naar bed”, legt Monteiro uit. De musicalster hoopt dat de rol het begin kan zijn van meer acteerwerk. “Ik ben nog elke week de beginselen van het acteren aan het leren. Maar dat vind ik eigenlijk wel heel leuk. Het lijkt me fantastisch om een keer in een film te spelen. Dat is natuurlijk weer heel anders dan een soap met een heel andere dynamiek en energie. Het acteren is echt een nieuwe passie geworden.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram  | Beeld: Instagram Romy Monteiro, Bart Honingh voor Flair, Instagram