Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Romy Monteiro open over coronakilo’s: ‘Overduidelijk hoor ik bij de groep die werkelijk geen hol heeft uitgevoerd’

Romy Monteiro open over coronakilo’s: ‘Overduidelijk hoor ik bij de groep die werkelijk geen hol heeft uitgevoerd’

Romy Monteiro open over coronakilo’s: ‘Overduidelijk hoor ik bij de groep die werkelijk geen hol heeft uitgevoerd’

Waar de één fanatiek aan het sporten is geslagen in de afgelopen coronamaanden, heeft de ander meer moeite gehad met blijven bewegen terwijl de de deuren van sportscholen gesloten waren. Romy Monteiro (27) behoort tot de tweede groep, zo geeft ze toe op Instagram.

Romy Monteiro tijdens coronacrisis

De zangeres en presentatrice deelt een kiekje op het sociale medium. “An apple a day keeps the doctor away!“, begint ze bij de foto. Aan haar volgers vraagt Romy hoe het met hun gezondheid gaat. “Zitten we nog vol in corona-quarantaine-alles-vreet-modus? Of zijn we alweer hard aan het werk die extra kilo’s weg te werken nu de zomer tóch gedeeltelijk doorgaat? Of, kan ook natuurlijk, ben je juist superfit geworden in isolatie?”

Acht kilo

Zelf is Romy acht kilo aangekomen tijdens de coronacrisis. “Ja, echt. De weegschaal liegt niet”, aldus Monteiro. “En dat is best knap. Ik probeer het positief te bekijken: overduidelijk hoor ik dus bij die lig- en vreetquarantainegroep, die werkelijk geen hol heeft uitgevoerd.”

Vreetkoningin

Wél heeft de musicalster het onderste uit de kan gehaald, zo schrijft ze gekscherend. “Van ontbijten met lasagna en vier dagen achter elkaar frituur eten tot appeltaartbeslag maken om beslag. Ja, ik was de vreetkoningin. Ook wat waard, toch?”

Alweer eraf

Volgens Romy zijn de extra kilo’s er inmiddels weer af. “Toen ik hoorde dat alles weer open ging en werk weer binnendruppelde, maakte ik me zorgen om m’n ongezonde status en conditie dus mezelf weer een schop gegeven. Ik ben benieuwd hoe het bij jullie zit!”

Geheim

Aangezien Monteiro zo snel weer van die coronakilo’s af was, vraagt een volger zich af wat Romy’s afvalgeheim is. “Ik heb alle diëten geprobeerd. Echt alle!”, antwoordt de ster. “Wat voor mij nu werkt is bewust met eten bezig zijn (yay, want eten vind ik het leukst) en mijn lichaam voeden in plaats van vullen. Dus bij elke maaltijd denk ik: wat doet het voor m’n lichaam?”

Lees ook
Romy Monteiro: ‘Toen ik opgroeide had ik het gevoel dat mijn vader dood was, terwijl hij gewoon leeft’

Zeven weken

Een andere fan wil graag weten binnen hoeveel tijd Romy die acht kilo weer is verloren. “Dat lukt mij niet in een paar weken”, aldus de volger in kwestie. Ook daar heeft Monteiro een antwoord op: “Ik kom snel aan (acht kilo in destijds iets van zeven weken is knap), maar dat betekent ook dat ik snel afval. In dezelfde tijd, als ik dat wil. Als bij mij die knop om is en ik mij focus op gezonde voeding, is het er zo weer af.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

An apple a day keeps the doctor away! Hoe zit het met jullie gezondheid? Zitten we nog vol in Corona-Quarantaine-alles-vreet-modus? Of zijn we alweer hard aan het werk die extra kilo’s weg te werken nu de zomer tóch gedeeltelijk door gaat! Of, kan ook natuurlijk, ben je juist super fit geworden in isolatie? Ik was in ieder geval 8 kilo aangekomen (ja, echt, de weegschaal liegt niet)! En dat is best knap. Ik probeer dat positief te bekijken: overduidelijk hoor ik dus bij die lig en vreet-quarantaine groep, die werkelijk geen hol heeft uitgevoerd. Máár ik heb wél het meeste gehaald uit die lig/vreet periode; van ontbijten met lasagna, naar 4 dagen achter elkaar frituur eten tot appeltaart beslag maken om het beslag. Ja, ik was de vreet koningin! ?? Ook wat waard toch? Inmiddels zijn die 8 kilo er alweer af hoor. Toen ik hoorde dat alles weer open ging en werk weer binnen druppelde maakte ik me zorgen om m’n ongezonde status en conditie dus mezelf weer een schop gegeven. Ik ben benieuwd hoe het bij jullie zit! ? #lekkervreten #moetkunnen #coronakilos #nuweerbalans

Een bericht gedeeld door Romy Monteiro (@romymonteiro) op

Beeld: Bart Honingh voor Flair, Instagram