Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Romy Monteiro over Playboy-fotograaf als vriend: ‘Ik dacht, moet je mijn lichaam niet het mooiste vinden?’

Romy Monteiro over Playboy-fotograaf als vriend: ‘Ik dacht, moet je mijn lichaam niet het mooiste vinden?’

Romy Monteiro over Playboy-fotograaf als vriend: ‘Ik dacht, moet je mijn lichaam niet het mooiste vinden?’

Jasper Suyk, de vriend van Romy Monteiro (27), heeft als fotograaf voor Playboy geregeld een naakte dame voor zijn camera. Hoewel dat in het begin van hun relatie best even wennen was voor de musicalster, heeft ze er nu geen moeite meer mee.

Wél even wennen

Romy Monteiro wordt niet meer jaloers of onzeker door het werk van haar vriend, die fotograaf voor Playboy is. In gesprek met Beau Monde zegt de musicalactrice dat ze weet dat het goed zit tussen hen. Daarentegen was het beroep van Jasper eerst wel even wennen voor Romy. “In het begin schrok ik wel als hij bijvoorbeeld zei dat hij een model had gefotografeerd met het mooiste lichaam dat hij ooit had gezien”, legt ze uit. “Toen dacht ik: moet je mijn lichaam niet het mooiste vinden, aangezien ik je vriendin ben? Maar als jij en ik ergens zitten en er loopt een waanzinnig mooie man langs, kijk ik ook hoor.”

Verliefd op een model

Monteiro, die in mei 2019 bevestigde een relatie te hebben met Suyk, zegt dat hij vanaf het begin open en eerlijk was over zijn werk. “Jasper kan thuiskomen en me vertellen dat hij door de lens verliefd op een model is geworden. Nou ja, dat is dan zo. Dat duurt een dag en staat los van wat wij samen hebben.” Ze zegt juist trots te zijn, omdat vrouwen zich prettig voelen voor de camera van haar vriend.

Trouwplannen?

Monteiro gaat ervan uit dat ze ooit met Suyk in het huwelijksbootje stapt, maar concrete plannen zijn er nog niet. “Jasper vraagt me iedere dag ten huwelijk en het zal er heus eens van komen, maar ik heb geen haast.”

Rem op gezinsuitbreiding

Waar Romy ook geen haast mee heeft, is het stichten van een gezin met Jasper. Integendeel, dat wil ze absoluut nog niet. Hoewel ze eerder liet vallen graag een kindje te willen met de fotograaf, heeft ze nu bewust de rem op eventuele gezinsuitbreiding gezet. Met een duidelijke reden.

Lees ook
Romy Monteiro stelt kinderwens bewust uit: ‘Ik heb er een rem op gezet’

Verloving verbroken

Tot begin 2019 was de musicalster samen met Django van Rijn, maar in januari van dat jaar liet Romy weten dat ze “met veel liefde voor elkaar” hadden besloten om hun verloving en relatie na drie jaar samen te zijn geweest te beëindigen. Dat terwijl alles – inclusief haar droomjurk – al was geregeld.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Zoveel tijd in quarantaine, dat dit gebeurde! ? soon more… #married #tigerking

Een bericht gedeeld door Romy Monteiro (@romymonteiro) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Elke dag de dag van de liefde met deze leukerd naast me ❤️ #allerleukste #valentijn

Een bericht gedeeld door Romy Monteiro (@romymonteiro) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Jij en ik, ik zie dat wel zitten ?

Een bericht gedeeld door Romy Monteiro (@romymonteiro) op

Bron: NU.nl | Beeld: Brunopress, Instagram