Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Romy Monteiro na crash circuit Zandvoort: ‘Even schrikken, maar het avontuur was geweldig’

Romy Monteiro na crash circuit Zandvoort: ‘Even schrikken, maar het avontuur was geweldig’

Romy Monteiro na crash circuit Zandvoort: ‘Even schrikken, maar het avontuur was geweldig’

Musicalster Romy Monteiro, die zondag is gecrasht op het circuit van Zandvoort, meldt dat ze er goed van af is gekomen. “Het gaat goed. Ik ben niet ernstig gewond, ook al zou je dat wel denken na de crashbeelden online”, schrijft de zangeres op Instagram.

“Met 120 kilometer per uur in een muur crashen en een paar keer over de kop is niet niks. Maar ik ben er goed van afgekomen met wat kneuzingen en blauwe plekken.” Romy deed mee aan de Ladies GT Race tijdens de Jumbo Racedagen. Monteiro reed met grote snelheid over het circuit toen haar wagen uit koers raakte en ze van de baan vloog. Ze blikt terug op een heftige, maar toffe race. “Even schrikken, maar het race-avontuur vond ik geweldig.”

Lees ook
Journalist Suus Ruis waarschuwt Monteiro voor nieuwe liefde: ‘Run, Romy, run!’

Herstellen

Romy bedankt alle fans voor de bezorgde berichtjes, maar ook hulpverleners. “Hulde aan hulpverleners ter plekke die mij uit de auto sneden en takelden, het medisch personeel dat me heeft verzorgd en mijn hand vast bleef houden, de politie-escorte naar het ziekenhuis, vanwege de files. Iedereen zó lief, bezorgd en professioneel. Dank!!! Nu ga ik herstellen op de bank.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron & beeld: ANP